![]() |
Quote:
|
Oké oké, mi itt agyalunk mit az állat meg minden, de jó lenne tudni hogy mit gondol erről az egészről Ati, mert szerintem ha azt mondja hogy ki van csukva akkor az kicsit visszaveti a terveket:)
|
sztem nem kell nyilatkoznia ahhoz hogy nyílvánvaló legyen:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem, az a baj hogy ezzel nagyon megkavarodna az egész, és nagyon nincs kidolgozva olyanra hogy illeszkedjen a történetbe... én örülnék egy kis új mókának, de nem mindegy milyen áron:) |
erre mondtam az ötlet jó:)
arra hogy beszéljünk róla, de ennyi... |
Aki bonyolultságot akar annak ajánlom a Lemuriát. amúgy jól mondta Princ, ha el akarunk vonatkoztatni akkor ez tényleg nem más mint új személyiségek. Megkérdezhetem erre miért van szükség?
|
Quote:
1. Mondjuk mert meg elvezetesebb lenne a jatek. 2. Uj emberek azt latjak hogy egy komplex dolgot kapnak. 3. A termek erteke none. 4. Talan ujra elvezetes lenne az egesz par olyan regi jatekosnak is aki rutinbol jatszik mar. 5. Aki mar megunta esetleg vissza terne ahelyett hogy lemuriazik. 6. Ezzel nem lesz elveszhetetlen a jatekl 7. Az olyanoknak mint te lesz legalabb miert panaszkodni ismetelten. Ha a te nezeteidet probalom vallani akkor a hodito meg mindig az lenne ami 1998 ban. Es meg mindig demontaojasokat gyujtenenk. Felvetessemmel azt probaltam meg elerni hogy valami ertelmes dolog keruljon be a jatekba mint ujdonsag. Mert 1 uj szemelyiseg nem az. 1 uj faj nem az. Persze tenyleg a fejlesztok dontenek. Ezt el kell ismerni. Azonban tudom hogy az esz ervek azt diktaljak hogy valamit tenni kell. Hala a legutobbi modositasoknak a hadisok elonybe kerultek. Ez neked egyensuly? Na mindegy en megprobaltam , innentol kezdve a forum hasznaloke a palya. Aztan majd nyilatkoznak a fejlesztok is. |
azt hiszem neked tényleg fogalmad sincs róla milyen kényes is ez a viszonylagos egyensúly, ami igenis megvan most az országok között.
előnybe kerültek a hadisok? hmmm... ha te mondod, és lehet valóban így van. de amit te mondasz az is erősítené a hadikat is:) nem akarom sorra venni, de például már a kp termelős része a javaslatodnak, már rövid távon is olyan inflációgerjesztő hatású volna hogy a hideg ráz tőle... én az elsők között voltam aki azt mondta hogy erről érdemes elvi síkon beszélgetni. de ennél többre ez a felvetés nem érdemes... vannak sokkal életszerűbb javaslatok amik hónapok-évek óta nem jutnak egyről a kettőre, és te azt várnád hogy egy teljesen friss topik kiforratlan, hebrencs felvetése mögé, egy emberként sorakozzon fel mindenki?:) személy szerint már azon is csodálkozom hogy nem került azonnal a kukába az ötleted. |
All times are GMT +1. The time now is 10:49. |