![]() |
Quote:
|
Quote:
de én a 4 elfet alattomosabbnak tartom... ízlések és pofonok:) |
Quote:
2. majd egyszer probáljuk ki:)) ha tudom hogy oriás jön:)) márpedig könyen tudhato:)) akor kidobom a tolikat és bepotlom varikkal:)) ennyi. Nem tudsz leártozni:)) oriás nem tart sok tolit:) aztán 4-5 körre lenyomom magam és mehet a folyamatos toli akcio:)) 4-5 körre nem támad szövi mert megszivhatja ha valaki észreveszi:)) Most ne beszéljünk JKSZ-röl:)) mielőtt valaki erre gondol |
Quote:
a 4 elfet:)) faji rajtuk és van amelyik variban erös van amibe toliba. Nehezen felmérhető szövi:) |
Quote:
ha te félelffel kocsmát átépítessz templomba, csak hogy a varis vagy hadivaris ne tudjon ártózni, akkor a környék úgy le fog téged lopni mint a huzat és 4-5 körre ugyan úgy utánad tud bontani bárki más ha épp egy alattomos embert akar elkapni;) |
Szerintem is elég kemény tud lenni a 4 óriásos felállás és viszonylag alattomos is, ha lehet így fogalmazni, viszont nem nyújt túl nagy változatosságot. Inkább azoknak ajánlanám, akiknek sok pénzük van (mármint a játékban:)) és szeretik a "nagymamás" játékot, mert ez a felállás túl sok izgalommal nem kecsegtet.
|
Quote:
400 hekit haladni nem egészen egy hét alatt, úgy hogy még csak kellemetlenséget sem tud okozni senki:) nagymamás?:D ha a környéken lennél, minden jelző előbb jutna eszedbe mint ez:D |
Quote:
Alacsonyabb szinteken én is óriással vagyok persze, általában 3ban váltok orkra és sokkal izgalmasabb is a játék, mint óriással. Azzal is lehet 400 hekit haladni nem egészen egy hét alatt, hogy már a többi fajt meg se említsem mellette. Ami meg a nagymamás jelzőt illeti azt arra szokták/am használni, hogy eláll az óriás ori. Nem nagyon ártanak neki, üt párat, de igazából nem az a nagyon stratégiázó faj. Szerintem. |
mit szóltok ehhez?
35%kocsma 15%barakk 15%templom 5%könyvtár 10%tanya 10%torony |
meg még valahova be kell csempészni egym kis raktárat
|
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |