Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

Remedy 04-06-2007 10:23

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85369)
említettem, hogy a szövifelállásunk általában 3db 53-55% barakkos óriásból és egy 40% barakkos óriás hadivariból (20% templomos) szokott állni? :D cirka 10% toronnyal, többi paci...

ahhoz, hogy ennek mf tudós félelfként megfogd 2 seregét, 18.5% barakkra és toronyra van szükséged, és akkor már minden gond nélkül beártózlak

Azt kell mondanom, hogy ez a legalattomosabb, es legmegfoghatatlanabb szovifelallas, ami csak letezik :P Plane ha tudos vandor mindegyik mondjuk :)

Andrew 04-06-2007 10:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 85371)
Azt kell mondanom, hogy ez a legalattomosabb, es legmegfoghatatlanabb szovifelallas, ami csak letezik :P Plane ha tudos vandor mindegyik mondjuk :)

van benne valami, épp ezért mondom, hogy legyen egy gnómunk is éplistázni :D
de én a 4 elfet alattomosabbnak tartom... ízlések és pofonok:)

richardka 04-07-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85369)
említettem, hogy a szövifelállásunk általában 3db 53-55% barakkos óriásból és egy 40% barakkos óriás hadivariból (20% templomos) szokott állni? :D cirka 10% toronnyal, többi paci...

ahhoz, hogy ennek mf tudós félelfként megfogd 2 seregét, 18.5% barakkra és toronyra van szükséged, és akkor már minden gond nélkül beártózlak

1. általábban nem ez az általános:) felállás
2. majd egyszer probáljuk ki:))

ha tudom hogy oriás jön:)) márpedig könyen tudhato:)) akor kidobom a tolikat és bepotlom varikkal:)) ennyi. Nem tudsz leártozni:))

oriás nem tart sok tolit:)
aztán 4-5 körre lenyomom magam és mehet a folyamatos toli akcio:))
4-5 körre nem támad szövi mert megszivhatja ha valaki észreveszi:)) Most ne beszéljünk JKSZ-röl:)) mielőtt valaki erre gondol

richardka 04-07-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85373)
van benne valami, épp ezért mondom, hogy legyen egy gnómunk is éplistázni :D
de én a 4 elfet alattomosabbnak tartom... ízlések és pofonok:)

elképzelem:))
a 4 elfet:)) faji rajtuk és van amelyik variban erös van amibe toliba.

Nehezen felmérhető szövi:)

Andrew 04-07-2007 23:15

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 85907)
1. általábban nem ez az általános:) felállás
2. majd egyszer probáljuk ki:))

ha tudom hogy oriás jön:)) márpedig könyen tudhato:)) akor kidobom a tolikat és bepotlom varikkal:)) ennyi. Nem tudsz leártozni:))

oriás nem tart sok tolit:)
aztán 4-5 körre lenyomom magam és mehet a folyamatos toli akcio:))
4-5 körre nem támad szövi mert megszivhatja ha valaki észreveszi:)) Most ne beszéljünk JKSZ-röl:)) mielőtt valaki erre gondol

esetleg Darwin-díjra nem pályázol az oriddal amelyikkel megtennéd ezt:D
ha te félelffel kocsmát átépítessz templomba, csak hogy a varis vagy hadivaris ne tudjon ártózni, akkor a környék úgy le fog téged lopni mint a huzat
és 4-5 körre ugyan úgy utánad tud bontani bárki más ha épp egy alattomos embert akar elkapni;)

Bubu 04-08-2007 08:55

Szerintem is elég kemény tud lenni a 4 óriásos felállás és viszonylag alattomos is, ha lehet így fogalmazni, viszont nem nyújt túl nagy változatosságot. Inkább azoknak ajánlanám, akiknek sok pénzük van (mármint a játékban:)) és szeretik a "nagymamás" játékot, mert ez a felállás túl sok izgalommal nem kecsegtet.

skiti 04-08-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by Bubu (Post 85975)
Szerintem is elég kemény tud lenni a 4 óriásos felállás és viszonylag alattomos is, ha lehet így fogalmazni, viszont nem nyújt túl nagy változatosságot. Inkább azoknak ajánlanám, akiknek sok pénzük van (mármint a játékban:)) és szeretik a "nagymamás" játékot, mert ez a felállás túl sok izgalommal nem kecsegtet.

ahhoz képest hogy nem túl izgalmas, elhiheted hogy élvezetes;)
400 hekit haladni nem egészen egy hét alatt, úgy hogy még csak kellemetlenséget sem tud okozni senki:)
nagymamás?:D
ha a környéken lennél, minden jelző előbb jutna eszedbe mint ez:D

Bubu 04-08-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 85977)
ahhoz képest hogy nem túl izgalmas, elhiheted hogy élvezetes;)
400 hekit haladni nem egészen egy hét alatt, úgy hogy még csak kellemetlenséget sem tud okozni senki:)
nagymamás?:D
ha a környéken lennél, minden jelző előbb jutna eszedbe mint ez:D

Hát volt már a környékemen ilyen szövetség... Volt egy-két ütésváltásunk, de utána kölcsönösen nem zargattuk egymást. (szövetségemben akkor 2 óriás, 1 gnóm és 1 törpe volt)
Alacsonyabb szinteken én is óriással vagyok persze, általában 3ban váltok orkra és sokkal izgalmasabb is a játék, mint óriással. Azzal is lehet 400 hekit haladni nem egészen egy hét alatt, hogy már a többi fajt meg se említsem mellette.
Ami meg a nagymamás jelzőt illeti azt arra szokták/am használni, hogy eláll az óriás ori. Nem nagyon ártanak neki, üt párat, de igazából nem az a nagyon stratégiázó faj. Szerintem.

Kill 04-08-2007 11:03

mit szóltok ehhez?
35%kocsma
15%barakk
15%templom
5%könyvtár
10%tanya
10%torony

Kill 04-08-2007 11:03

meg még valahova be kell csempészni egym kis raktárat

All times are GMT +1. The time now is 21:05.