![]() |
Határozottan nem támogatom. Persze ütöttem már félre én is, de az esetek legnagyobb részében észreveszem, mert leellenőrzöm mit akarok eladni. Hibázni emberi dolog, de ez emberek játéka, nem a helytartóé.
Arról nem beszélve, hogy mi lenne akkor a jó kis alkalmi vételekkel, amikkel aztán szépet lehet kaszálni.:D |
nem támogatom!
Figyelj oda és kész! Ha nem figyelsz oda akkor inkább ne csináld... vagy ha hibázol vállald a felelőséget... Amúgy így is van benn egy olyan , h ennyiért nem rakhatod ki az árut a piacra, sztem az már bőven elég:D |
Quote:
Ha meg így lassú vagy ne KV előtt 1perccel akard kirakni. Ennyi. |
ennyire ne legyunk kenyelmesek :)
ha hibazunk, akkor okoljuk magunkat, es figyeljuk utana a piacot, hogy visszavehessuk a sajat cuccunkat |
Én se nem támogatom.
|
Eggyetértek, a nem támogatókkal:)
|
sztem akkora badarság ez a topic.
ez egy játék bármennyire is feltudod huzni magad, ha hibázol... ha kis tételről van szó akkor nem hiszem hogy zavar hogy buktál 1-2millát ha meg nagyról akkor idézek egy mondatot "a piac nem raktár" és ha ott tartod a cuccodat akkor válald a következményeket ha elrontod. ha meg tőzsdézel akkor is benne van a bukta a dologban, a lényeg hogy figyelni kell... úgyanúgy mint az életben... nem hiszem hogy egy isteni kéz lenyúl hozzád és megvéd ha vmit áron alul adsz el vagy ép elgépelsz egy átutalást... |
Quote:
|
Quote:
Elfogadom, hogy a játék része a hibázás és hogy take it easy és mivel jobb a békesség, Ati úgyis átteszi hamarosan ezt a topikot a többi közé a másikba. Ettől még ez jó ötlet :rolleyes: |
Quote:
az enyém eddig sem tudott nekem megtiltani bármit:) hanem helyettem csinált meg mindennapos doldogat. a kényelmemet szolgálja, és nem helyettem játszik. amit te mondasz, az már annak minősülne hogy figyeli azt is hogy ne csináljak hülyeséget. márpedig a hülyeség mindenkinek alapvető emberi joga;) ne kalkulálja ki egyből azt is, hogy mi a legmagasabb ár amin elvinnék a piacra szánt cuccomat?:D |
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |