Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Liza itt is... 03-30-2007 17:27

Ez így nem ér!!!!
7k fölött lehet már támadni!!!!
200 hekin persze!

lll 03-30-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83709)
Ez így nem ér!!!!
7k fölött lehet már támadni!!!!
200 hekin persze!

de esélyt kell adni a kezdő oriknak
a vérbeli profiknak sincsen mágikus erejük, hogy regizés után 1 nap alatt kimaxolják a 200 hekit:)

Liza itt is... 03-30-2007 17:39

Na persze:D
De azok olyan módszerekkel is:D
És nekem nincs szándékomban 1 nap alatt kimaxolni magam:P

Bogár 03-30-2007 17:47

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 83707)
ezért is lett ez a felhívás:cool:
Profi játékosok jöjjenek játszani oda:)
és még lehetne egy szabályt is alkotni a profik között....
10k érték felett levő orit lehet csak támadni
így biztos akkor az, hogy megvolt rá az esélyed, hogy kimaxold magad

zsíros, találjunk ki ilyen szabályokat, hátha a Q is egy anarchista-féle csopi lesz. :)

lll 03-30-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 83713)
zsíros, találjunk ki ilyen szabályokat, hátha a Q is egy anarchista-féle csopi lesz. :)

dehogy lesz anarchia
ez csak az esélyegyenlőség miatt lehetne lebeszélni

egyébként úgy az egész hódba is szerintem jó szabály lenne, hogy 10k alatti orit nem lehet bántalmazni...
így az esélyek egyenlők lennének
és persze nem csak egy szabály a súgóban, hanem rendesen azt írná ki a hód, hogy próbálj magasabb értékü országot támadni, vagy nemtom:)

Dragi 03-30-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 83714)
dehogy lesz anarchia

egyébként úgy az egész hódba is szerintem jó szabály lenne, hogy 10k alatti orit nem lehet bántalmazni...
és persze nem csak egy szabály a súgóban, hanem rendesen azt írná ki a hód, hogy próbálj magasabb értékü országot támadni, vagy nemtom:)

ahogy öregszel egyre hülyébb leszel ....

Synkel 03-30-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 83714)
dehogy lesz anarchia

Kénytelen vagyok Dragival egyetérteni:)
Ez a javaslat nem az esélyegyenlőségről szól, hanem arról, hogy lehessen 200 hekin 170 könyvtárral teki írni a végtelenségig...

Penya 03-30-2007 19:29

Nem is értem ezt a felhivást. Ha csatázni akarsz akkor én tudok jobbat. Irány a gyors vagy az anarch ott aztán lehet pörögni. 4 ork összeáll és indulhat a buli :) Anarchban akár 200 orkod is lehet, na? :D

Synkel 03-30-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 83719)
Nem is értem ezt a felhivást. Ha csatázni akarsz akkor én tudok jobbat. Irány a gyors vagy az anarch ott aztán lehet pörögni. 4 ork összeáll és indulhat a buli :) Anarchban akár 200 orkod is lehet, na? :D

Penyával is egyetértek, ma ilyen békés napom van:D
Ha unatkozol, mifenét kell neked a lassúba orit regelni? Menje gy normális csopiba, és minden előzetes felhívás meg szervezés nélkül is annyit harcolhatsz amennyit akarsz:)

Liza itt is... 03-30-2007 20:57

Akkor ne gyertek!
Azok jöjjenek, akik nem csak 2-3 napos csatát akarnak! Nem kell szidni a csoporunkat. Ha itt lennél mást mondanál! Felháborító! Itt lehet pedig igazán megtanulni játszani. És attól, hogymi nem kuksolunk a gép előtt napi 24 órában, szerintem egész jó társaságot összehoztunk. Családias hangulatú csoport vagyunk! És nincs szükségünk olyanokra, aki szidnak minket!

Boszi tényleg hülye ötlet ez az egységes izé! Nemtom hogy tudtál ilyet kitalálni...

All times are GMT +1. The time now is 03:06.