Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szerintetek mikor a legjobbak az esélyeim egy oriás orival és varázsló szem. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1609)

invisible 04-03-2007 09:06

Mit érdemes egy óriásnak kiépíteni?

Azt szeretném kérdezni, hogy ha én a 4-es szintre lépve óriás fajt szeretnék választani mit javasoltok milyen személyiséget válasszak, és milyen épületeket építsek ki a szintlépés előtt?
Továbbá milyen sereg felállást hozzak létre.
Egyszóval mit javasoltok a szintlépés előtti teendőnek?

laci 04-03-2007 09:16

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 84509)
Azt szeretném kérdezni, hogy ha én a 4-es szintre lépve óriás fajt szeretnék választani mit javasoltok milyen személyiséget válasszak, és milyen épületeket építsek ki a szintlépés előtt?
Továbbá milyen sereg felállást hozzak létre.
Egyszóval mit javasoltok a szintlépés előtti teendőnek?

Én első személyiségnek mindenképpen a tudóst javasolnám. Az hogy milyen épületeket építs, az sok mindentől függ: milyen fajjal játszol most, mit akarsz játszani (hadit, varázslót, hadivarázslót?), ló-íj felállásban akarsz harcolni, vagy csak elitet akarsz otthon, esetleg be akarod betonozni magad stb., szóval több adat kellene a terveidről és a mostani országodról :)

invisible 04-03-2007 10:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 84512)
Én első személyiségnek mindenképpen a tudóst javasolnám. Az hogy milyen épületeket építs, az sok mindentől függ: milyen fajjal játszol most, mit akarsz játszani (hadit, varázslót, hadivarázslót?), ló-íj felállásban akarsz harcolni, vagy csak elitet akarsz otthon, esetleg be akarod betonozni magad stb., szóval több adat kellene a terveidről és a mostani országodról :)

Nekem ez a "bebetonozás" tetszik;)
Nevegyük figyelembe, hogy most hogyan állok.
Nézzük úgy a dolgokat mintha csak pénzem volna és bár milyen épületlistát és sereget kiépíthetek.
Mindenképpen egy olyan óriást szeretnék játszani aki a védekezésre őszpontosít, és a célja, hogy minnél sérthetetlenebb legyen minden szempontból.

Massza Rex 04-03-2007 12:08

Egy bebetonozott MF óriással a legunalmasabb játék, az elf legalább tud lopkodni egy keveset. (bár kétségtelen kevesen bántják, mert nem éri meg a több napos vesződést)

Ha van mellé aktív szövi, akkor lehet nem lesz annyira unalmas, viszont akkor a hadisok időnként be-be járnak majd hozzá, hisz egy szöviháborúban gyakran célpontá válhat a vari :)

invisible 04-03-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 84555)
Egy bebetonozott MF óriással a legunalmasabb játék, az elf legalább tud lopkodni egy keveset. (bár kétségtelen kevesen bántják, mert nem éri meg a több napos vesződést)

Ha van mellé aktív szövi, akkor lehet nem lesz annyira unalmas, viszont akkor a hadisok időnként be-be járnak majd hozzá, hisz egy szöviháborúban gyakran célpontá válhat a vari :)

Na jó, de még mindig nem került szóba, hogy milyen épületek és sereg kell a "bebetonozáshoz":D

Grabi 04-03-2007 12:40

17% templom, 45% barakk 10% torony, 1 db kocsma, 18% ház, többi raki, tanya.

de hogy az ilyen játéknak mi értelme...

BimmBimm 04-03-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 84559)
Na jó, de még mindig nem került szóba, hogy milyen épületek és sereg kell a "bebetonozáshoz":D

Bebetonozást én íjászokkal tudnám elképzelni. Oriás tudós esetén egy toronyba 56 íj fér, tehát megfelelő szám torony és íjász kell. Illetve én elitet tartanék még fő a biztosnág, de semmi képp sem ajánlok egy Oriás tudós beton mf-et, mert valóban végtelenül unalmas. Vagy betonozhatsz úgy is ha íj mellé még kegyetlen sok elitet meg lovat csinálsz, 3-4k varival, és akkor vagy egy hadisabb Oriás de akkor egy tábornok személyiség is jó lehet... de ez csak akkor ha mf vagy. MF akarsz lenni?

Andrew 04-03-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 84565)
17% templom, 45% barakk 10% torony, 1 db kocsma, 18% ház, többi raki, tanya.

de hogy az ilyen játéknak mi értelme...

és e mellé persze az íj-elit... én is valami ilyet javasolnék
de a bankot ki ne hagyd :D

BimmBimm 04-03-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 84568)
és e mellé persze az íj-elit... én is valami ilyet javasolnék
de a bankot ki ne hagyd :D

Bank minek? Tekiben a péz és kész

Grabi 04-03-2007 12:54

tényleg bank is kell, mert úgy kényelmesebb. persze, hogy íjj-elit, mi más? :) majd ló-íjj...pfuj...míg a végén a hódító nevű játékban hódítanál :)

All times are GMT +1. The time now is 09:30.