![]() |
jóötlet, de, szerintem úgyis lesz belőle itt-ott kis csetelés! :)
|
Quote:
|
Hellosztok
Nos én azt gondolom hogy a kezdők mindenképpen álljanak neki fórumzni!:D
Nekem bejött és rátaláltam a Mesteremre bár nem ő tanított meg mindent de sokat köszönhetek neki!:D Üdv Phoenix!:D |
nemárt, ha van tapasztaltabb játékos ismerősöd, akiben megbízhatsz,de szerintem ahhoz hogy a játék élvezetes is legyen sok egyéni tapasztalatra van szükség, aztán a mesterek meg vigyázzanak, biztos ismeritek a mondást, amiben a mester végül szív, a tanítvány meg megkapja a királykisasszonyt meg a fele királyságot.!
VAgy nem ígyvan?:p valami ilyesmi!:rolleyes: |
Hali!
Csak érdeklődnék, hogy azok a kezdők, akik mostanában lépnének fel az 1A-ba, hol kérhetnek tanácsokat? Mert ahogy olvastam azt a témát, hát elég rémísztő ott a helyzet... Oda lépve kezdőbb kezdőnek érzem magam, mint aki most regel először :eek: |
szerintem indítsd egy témát, hogy 1/A
de vhol már láttam 1/A val kapcsolatos fórumozást! |
Az a téma nem annyira segítségnyújtás, inkább csak beszélgetés. Szerintem ha konkrét kérdésed van, nyiss itt neki egy témát, és tedd fel, sok A-s van itt, a hogy nézem, valaki biztosan tud segíteni.
|
Quote:
pontossan eltaláltad a helyzetet az 1/a ban de nem kell annyira félni csak fel kell készülni mindenre..és arra hogy ott a pénz nagyon fontos... |
az 1/a hoz még annyit hogy ha fel merne lépni a 2/b-böl akinek ideje lenne lépni akkor javulna a helyzet kitolodna a top,
ahogy eröl beszéltünk amikor kötelezö lett az 1/a de nem nöt valami nagyon a létszám -ha ez nem igy van kérem javitsátok ki... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:25. |