Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kezdők ide :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=16)

MiKoR 01-28-2006 18:14

jóötlet, de, szerintem úgyis lesz belőle itt-ott kis csetelés! :)

Ati 01-28-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by MiKoR
jóötlet, de, szerintem úgyis lesz belőle itt-ott kis csetelés! :)

Azzal nincs is baj. Viszont ha egy téma már csak csetelésből áll, akkor a többiek oda nem néznek be, így ha bárki felvet egy értelmes kérdést, a csetelés közben el fog teljesen veszni, soha az életben nem kap rá választ. Lásd Hódítón belüli fórum. Akkor kár külön fórumot csinálni, elveszni a kérdések a régi fórumon is el tudnak. :)

Dragi 01-28-2006 19:58

Hellosztok

Nos én azt gondolom hogy a kezdők mindenképpen álljanak neki fórumzni!:D
Nekem bejött és rátaláltam a Mesteremre bár nem ő tanított meg mindent de sokat köszönhetek neki!:D Üdv Phoenix!:D

MiKoR 01-28-2006 21:11

nemárt, ha van tapasztaltabb játékos ismerősöd, akiben megbízhatsz,de szerintem ahhoz hogy a játék élvezetes is legyen sok egyéni tapasztalatra van szükség, aztán a mesterek meg vigyázzanak, biztos ismeritek a mondást, amiben a mester végül szív, a tanítvány meg megkapja a királykisasszonyt meg a fele királyságot.!
VAgy nem ígyvan?:p valami ilyesmi!:rolleyes:

Rika 01-28-2006 22:08

Hali!
Csak érdeklődnék, hogy azok a kezdők, akik mostanában lépnének fel az 1A-ba, hol kérhetnek tanácsokat?
Mert ahogy olvastam azt a témát, hát elég rémísztő ott a helyzet...
Oda lépve kezdőbb kezdőnek érzem magam, mint aki most regel először :eek:

MiKoR 01-28-2006 22:11

szerintem indítsd egy témát, hogy 1/A
de vhol már láttam 1/A val kapcsolatos fórumozást!

Ati 01-28-2006 22:16

Az a téma nem annyira segítségnyújtás, inkább csak beszélgetés. Szerintem ha konkrét kérdésed van, nyiss itt neki egy témát, és tedd fel, sok A-s van itt, a hogy nézem, valaki biztosan tud segíteni.

steffl 01-31-2006 12:22

Quote:

Originally Posted by Rika
Hali!
Csak érdeklődnék, hogy azok a kezdők, akik mostanában lépnének fel az 1A-ba, hol kérhetnek tanácsokat?
Mert ahogy olvastam azt a témát, hát elég rémísztő ott a helyzet...
Oda lépve kezdőbb kezdőnek érzem magam, mint aki most regel először :eek:

drága rika
pontossan eltaláltad a helyzetet az 1/a ban de nem kell annyira félni csak fel kell készülni mindenre..és arra hogy ott a pénz nagyon fontos...

steffl 01-31-2006 12:26

az 1/a hoz még annyit hogy ha fel merne lépni a 2/b-böl akinek ideje lenne lépni akkor javulna a helyzet kitolodna a top,
ahogy eröl beszéltünk amikor kötelezö lett az 1/a de nem nöt valami nagyon a létszám -ha ez nem igy van kérem javitsátok ki...

Remedy 02-07-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by steffl
az 1/a hoz még annyit hogy ha fel merne lépni a 2/b-böl akinek ideje lenne lépni akkor javulna a helyzet kitolodna a top,
ahogy eröl beszéltünk amikor kötelezö lett az 1/a de nem nöt valami nagyon a létszám -ha ez nem igy van kérem javitsátok ki...

azert csak nott, en pl magamtol nem leptem volna fel :)

All times are GMT +1. The time now is 02:25.