![]() |
Quote:
ha 10 db támadóval megy feléd valaki azt hittem sosem derül ki milyen céllal indult az a regiment:) |
Quote:
nopersze én egy szót se szólhatok vip téren:p páran tudják is hogy miért :D |
Quote:
tra-ta-lékgyüjtés 200 hekin :D:D:D |
Quote:
|
Gondolkodtam az elfen, hát én nagy hülyeségnek tartom. Ha a gömb befér, akkor a tűzgolyó a minimum. Onnantól meg halott ügy. Másrészt 2gömbből kiderül, hogy valószínűleg nincs templom.
Továbbra is azt mondom, ha tekit kell írni, akkor a lehető legkevesebb ráfordítással érdemes csak. Gnóm 199hekin, napi 2*5perc (első 5perc piacra vinni valamit, második 5perc a pénzből tekit írni). Másrészt hogyan jussunk 200heki alá? Én 2módszert tudok. 1, várni kell, egy kezdő csak beüt. Esetleg lehet kevés varival ártózni a környéket, hogy valaki megharagudjon. 2, 2felfedezéssel felmenni 240hekire, képezni 200támadót, és beütni valakit, akinek nagy a hírneve, ha 5sereggel beüt alulról máris a jó helyen vagyunk. :D |
Quote:
|
Quote:
Egyszer kipróbálom, mert én régebben még jksz-es próbálkozásokkal se bírtam lemenni:D:D |
Egyszeruen ott hagyod az orit, es minimalis varazsloval, nyomod a tolvajok felfedese varazslatot sikertelenul a kozeli orikra.
Max. 24 ora es megut vki. |
Quote:
|
Quote:
Tippelj hány orit loptam szét! Tippelj hányan próbáltak akár csupán visszagömbölni! Tippelj hányszor jött úgy tűzgolyó, hogy nem én kezdeményeztem előtte! Tippelj hány tekit írtam meg 199 hekin! Tippelj ezen idők alatt mennyi tűzgolyó jött! Próbálj tovább látni az orrodnál! |
All times are GMT +1. The time now is 11:24. |