![]() |
úgylátszik mégsem néztem utánad elég alaposan:)
|
Quote:
Off vége.:) |
Quote:
Nos azért itt 1 hekire bontottad le a dolgokat... és van különbség csak 1 hektáron nem látszik.. Pl: a gabona ára ingadozni fog egy átlagos 5-en lévő csoportban tehát lehet 20 aranyért is kapni... A banknál kereskedő kell hozzá... A könyvtár pedig már látszik 50k -val többet hoz mint 1 bank... :) |
Quote:
1 ház 20 kör alatt átlagos faj esetén 70 katonát jelent. Ezt az 5. szinten simán el lehet adni kb 30-40e-es áron. Tehát simán lehet vele keresni 2-2,5 millát ha levonjuk a járulékos költségeket... Ami ha jól látom több, mint 10x-e az általatok legjobbnak ítélt könyvtárnál :) |
Quote:
|
1 házba nem tudom hogy jött ki a 70, mert az vagy 65 vagy 70 vagy 75 vagy 78. ebből 6 vagy 7 vagy 8 kati képezhető 20 körönte. ami 40k-val számolva 280k vagy 320k.
|
Quote:
Valóban mondjuk 7... :) Akkor nem szóltam... Ettől függetlenül még mindig jobb, mint a többi :D Tényleg kicsit furin nagy volt a különbség :D:) Jóvan na, fáradt vagyok :D |
hát szerintem a legjobb az ötös szinten kivéve 1. fa/kőbánya, 2. kovács, 3. teki/házas katitermelés.
sőt mióta vki felhívta a figyelmemet, hogy néha a 3. helyre a tanya is becsúszahat, ezért inkább az |
Quote:
Házat viszont túltöltve fogsz tartani, amíg tele nem tömöd az épületeidet... Miután megvagy szerintem érdemes 1-2 hetet eltölteni katonatermeléssel, és csak az után bontod le a házakat. Azalatt az 1-2 hét alatt meg összeszedsz annyit, hogy egyrészt forgatni tudod a piacon, ami jóval jövedelmezőbb is tud lenni, mint a többi, másrészt az esetleges veszteségeidet pótolni tudod belőle. Ha igazán sok pénzt akarsz gyűjteni, akkor 2-3 hónap 199 hekin gnómmal 40-45% könyvtárral, vagy jópár hét, brutál törpeként a G, B-ben valahol az alsóbb régiókban... :) |
Quote:
De még mindig kell férőhelyet biztosítani, ami min +1 barakk Ami tehát 2 épület... Míg ezeknek 1 épület igényűek.. tehát ha a kati termelésből befojt összeget osztani kell 2-vel:) Akkor megint jó a könyvtár:p |
All times are GMT +1. The time now is 18:45. |