![]() |
hunor jol beszelt a legutolso hozzaszolasaban, sztem kar megszokasbol / reflexbol kioktatni. 1etertek azzal amit irt. bar, nemcsak varisnak ugrik a a keszije, hanem barkinek, aki joparat aranyalmazik. az alacsony varikeszi meg veszelyes.
a masik meg, hogy 1400 hekinel 70k... huha, az aztan a vmi. mar 1000 hekinel erdemes nonstop 50-100 milkat tartani LEGALABB kpben, hogy a piacon kicsit is lehessen vmit alkotni. olcson felvasarolni, kicsit dragabban kirakni, stb. 1000 heki folott a 70k meg olyan mintha nem is lenne. total nincs semmi jelentosege. kb. 2 vari, vagy toli erteke. 1000 hekinel meg a sziesztas orias varisbol is 1etlen toliakcioval lekapnak ugy 80-100 varit. aranyalmazhatna iteletnapig, amig visszahozza. az aranyalma pontosan annyit er mint a dragako a jatekban. a 4. csoportban mar hetek ota 1 arany az erteke es altalaban csokken. hogy hova azt nem tudom. |
Quote:
Nem azt mondom, hogy 1 millákat kellene hozni az aranyalmának egy varázslásra, de legalább ne a semmiért koptatnád el a készülidet, ezért lenne jó egy kis értéknövelés, szvsz a piacot egyáltalán nem borítaná fel! |
Quote:
Akkor nem lesz szabad hely az amugy is kevés barakkodban, és ugyan úgy maradsz varázsló is ráadásul :) |
Az is megoldás amit mondtak hogy szöviben a varis gömböl a szövik meg hálábol adnak neki pénzt :)
Nálunk úgy működik ez a dolog hogy a törpe termel a hadis űt és mindig a törpi szokott a hadinak karavánozni :) |
gyula, ez mind igy igaz, ahogy mondod, de ettol fuggetlenul valoban lehetne jobb az aranyalma. en meg akkor se aranyalmaznek ha 5szor tobbet adna.
|
Quote:
|
Quote:
Az aranyalma jelenlegi formájával is össze lehet varázsolgatni jópárszáz k aranyat naponta, amivel már igenis ki vagy segítve (egy tesztelésképpen teljesen lenulláztatott orival Bben sikeresen talpraálltam 0 termeléssel kb 500 kör alatt, és ebben nem kicsi szerepe volt az aranyalmának ) |
szerintem sincs szükség változtatásra, mert:
-ha sokat lenne növelve, akkor úgyios hozzá igazodna előbb utóbb a piac.. -ahoz h érdemes legyen iesmire pazarolni a készülit, nagy változtatás kell(fentebb irtam mért nem kell nagy változtatás) -jelenleg is van haszna(azért Xeper móccerére kiváncsi lennék:D ) |
Quote:
30 % templommal rendelkező ori szerintem ahhoz, hogy életképes legyen szövisnek kell lennie ebből indulok ki... ( ha nem szövis akkor a csoport összes pénze is kevés lesz az állandó fedezéshez :p ) ha szövetségben játszom , nincs olyan hogy én pénzem te pénzed hanem közös szövi vagyon van , amit a varisban tartanak általában, ami nem látszódik ,valamint be van íjazva, védve... - ha hadis szöviben vagy gömbözöd a célpontokat hadi foszt. - toli van a szöviben toli gyilok, készi lenyomás toli tekiz... - keresel egy jó törpét a csoportban szövidnek, és rengetsz ide oda, fel megy a nyersi ára kerestek vele elég sokat... ;) fentebb le volt írva rengeteg lehetőség pénz csinálásra, de két dolog nem megy egyszerre : élezett orit építeni - és pénzt is termelni... ha erre keresel megoldást,az tényleg elég nehéz.... |
Quote:
Quote:
maradjunk a gömbözés-fosztás és a gömbözés-lopás párosoknál... |
All times are GMT +1. The time now is 12:54. |