Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kis módosítás a könyvtárkulccsal kapcsolatban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1568)

bpeet 04-04-2007 11:04

logikailag lehet, hogy helyt áll az érvelésed SSJPeti, de nem mindig a
logika győz.

Nézd más szemszögből. Több tolija van, tehát be tudott jutni. (mint
éplista).

Max annyit támogatnék, hogy a súgót javítsák ki, pl. "könyvtárkulcs
esetén a gnóm varázslók varázslatának hatására a tekercseket nem
lehet a térkapun átvinni"

és akkor talán senkinek nincs benne logikai bukfenc. :)

de ezt is csak akkor, ha nagyon ragaszkodik hozzá a többség. :)

de ha már itt tartunk, akkor lehetne a helytartóban egy olyan funkció,
hogy 9 körönte automatikusan elvégez egy térkapuk felderítését.

kirohanások előtt kívántatik megjegyezni, hogy utóbbi felvetés csak vicc
volt. :D

di_liwio 04-09-2007 13:47

Szerintem ez egy naggyon jó ötlet!

Támogatom a felvetést! :D

Kutyuleee 04-09-2007 13:53

sztem hülyeség... kb 200an akarnák visszacsinálni hogy mégse legyen, amikor egy nap 8343444-ik esemény is hogy vki tekit probált vinni csak fent volta könyvtárkulcs... ha ennyire érdekel hogy ki probálkozik akkor löjj 9körönként tk felderitést és megtudod, ne legyél lusta...

Kutyuleee 04-09-2007 13:59

amúgy a logikai bukfenc hol van ebben???
te mindig értesited a rendőrséget ha megszolal a kocsidon a riasztó és esetleg egy kis srác áll melett ép egy bringával? szted minden riasztás miatt jelenteni kell az uralkodónak???

az életben is sok eset van amit megoldanak egyedül az emberek felsöbb szervek nélkül. akkor a hóditóban miért ne lehetne ez ilyen. végülis "gyakorlott őrség" tapasztalatból tudják mit intézkedjenek, de ilyenkor mindig ébresszék fel a királyt??? (asszem akkor naponta fejezném le az őrségek parancsnokait):D

Dus 04-11-2007 10:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86242)
amúgy a logikai bukfenc hol van ebben???
te mindig értesited a rendőrséget ha megszolal a kocsidon a riasztó és esetleg egy kis srác áll melett ép egy bringával? szted minden riasztás miatt jelenteni kell az uralkodónak???

az életben is sok eset van amit megoldanak egyedül az emberek felsöbb szervek nélkül. akkor a hóditóban miért ne lehetne ez ilyen. végülis "gyakorlott őrség" tapasztalatból tudják mit intézkedjenek, de ilyenkor mindig ébresszék fel a királyt??? (asszem akkor naponta fejezném le az őrségek parancsnokait):D

csak a hódító nem a 21. században játszódik:)...egyébként ezzel kapcsolatban,a hulla orinál iszonyatosan zavaró,hogy elloptak: 0 gabonát,0 fát...tehát ezt ki lehetne venni.

Kutyuleee 04-11-2007 12:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86810)
csak a hódító nem a 21. században játszódik:)...egyébként ezzel kapcsolatban,a hulla orinál iszonyatosan zavaró,hogy elloptak: 0 gabonát,0 fát...tehát ezt ki lehetne venni.

már bocs, de tudod hány termelő hulla van akinél nem 0gabona meg 0fa jelenik meg hanem 732gabona meg 210fa:D

Valezius 04-11-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86849)
már bocs, de tudod hány termelő hulla van akinél nem 0gabona meg 0fa jelenik meg hanem 732gabona meg 210fa:D

És? Arra gondolt, hogy ha nem visznek semmit, akkor ne írja ki, hogy jártak nála. (De igazából ez nem nagyon tartozik ide)

Dus 04-11-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86850)
És? Arra gondolt, hogy ha nem visznek semmit, akkor ne írja ki, hogy jártak nála. (De igazából ez nem nagyon tartozik ide)

Igen erre gondoltam...Kutyaleee: bocs,hogyha rosszul fogalmaztam,de amint látod valaki megértette:D

Békés 04-11-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86865)
Igen erre gondoltam...Kutyaleee: bocs,hogyha rosszul fogalmaztam,de amint látod valaki megértette:D

Azmég hagyján hogy rosszul fogalmazol, de még pontatlanul is idézed a másik nevét, ez már udvariatlanság.
De a legbosszantóbb, hogy minden topikba beirsz valami véleményt aztán pár beszólással késöbb az ellenkezőjét.
Ha nincs határozott véleményed akkor elöbb legyen aztán ha beírod álj is ki mellette.

Dus 04-11-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 86895)
Azmég hagyján hogy rosszul fogalmazol, de még pontatlanul is idézed a másik nevét, ez már udvariatlanság.
De a legbosszantóbb, hogy minden topikba beirsz valami véleményt aztán pár beszólással késöbb az ellenkezőjét.
Ha nincs határozott véleményed akkor elöbb legyen aztán ha beírod álj is ki mellette.

Boccs név miatt,és igaz,tényleg beírok valamit minden topikban,de sztem max 2 van amiben később megváltozott a véleményem:p...nézz utána egy kicsit:)

All times are GMT +1. The time now is 20:06.