![]() |
Engem is zavar kicsit :)
És hogy miért nem szóltam ellene, mikor felvetették, hogy legyen? :) Biztos nem láttam :) vagy nem tudtam előre, hogy ennyire zavaró lesz :) ennyi... |
Quote:
Ha közvetlen utána mondja XY, hogy nem tetszik oldják meg másképp, akkor oké, de ezt most fél év elteltével, mint azonnal orvosolandó egetrengető, akut problémát felvetni sztem kicsit butaság, de lehet én látom rosszul.:) |
Quote:
a véleményem ugyan az mint sok másik topicban is lesz, vagy volt.. legyen opcionális az új párbaj kijelzése a beállítások menüben... :D :D :D olyan sok kütyüt oda lehetne még tenni... ott kéne okosítani Hódot... :cool: |
Quote:
tény hogy az előző dizájnban abszolute nem zavart, sőt tényleg jó tájékoztató volt. Most igazán nekem se tetszik úgy ahogy van, első dolgom kikapcsolni ahogy meglátom. /Már szívtam meg hogy a friss események is eltüntek erre a laza mozdulatra, amiért egy kisebb visszafogott káromkodás hagyta el a számatc :):):p/ A gond az hogy kisfelbontásnál az első dolog amit meglátsz az oridból az ez... De az se lenne jobb ha végleg kikapcsolnám, akkor tuti sose fogok kinézni a párbaj oldalra :) Pedig néha egész jópofa párbajok vannak :) summa summarum részemről a fáklyásmenet, a régit fajtát visszahozni nem lehet ezt meg elviselem :) |
Quote:
... viszont ez nyilván nem cél. |
Annak idején kilett tárgyalva minden, lehetett volna szólni ellene.... Nekem sem tetszik, sőt ronda, ettől függetlenül nem szeretném, ha pl. nem lenne ott, ha már egyszer bekerült, pláne a hv-s jelentkezés. Sztem a marha nagy ötletek helyett, meg a sok cirádás változtatás helyett, na meg a sok kényelmi funkció bevezetése helyett, lehetne hagyni 1 kis időt, a rendbetételre, mert sztem sok minden nem úgy működik mint ahogy kellene, lásd wap. Lassan kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki valami feltaláló féle, és mégis csak kevés olyan dolog lett bevezetve, ami valóban a jobb játék céljait szolgálja.
|
Quote:
Ha egyedi problémád merült fel, kérlek a supportra írj, ahogy azt kell. Más olyan problémáról, ami lenne, nem tudok, ha van, akkor szintén kérlek, hogy írd meg, ne csak ilyen misztikusan utalgass rá, hogy "húúú, mennyimindent rendbe kéne tenni", miközben jelenleg ismert hiba nincs a Hódítóban. |
Nem szívózni akarok, látom mi van itt, csak már röhejes, ez a sok újítási javaslat, 1-2 plusz klikbe belehalnak mostanság, és rögtön változtatni kell. Egyébként már a wapról írtam a helyén, de annyira nem is fontos, csak néha etetnem kell róla, az meg műxik.
|
Én már leírtam mindent, amit e témában hozzá tudnék fűzni, még azt azért megjegyezném, hogy fél éve amikor ez ki lett tárgyalva nem játszottam még a hódító nevű játékkal. ;)
De ha valami régen be lett vezetve, nem igazán érzem érvnek, "hogy miért nem fejtetted ki akkor" És "miért nem akkor nyavajogtál" meg hasonlók. :) Ez nem igazán az az érv, ami valami mellet szólhatna. |
Quote:
Aki meg akarja annál maradjon....[/quote]" Ez pölö tök jó lenne. a Beállításoknál. "akarsz értesítést az új párbajokról?" igen/nem. s annyi. :)röff+off.:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:18. |