![]() |
Quote:
|
Quote:
de tény, hogy csábítana rá akkor ezt elvetettem:) |
Quote:
|
már el is vetettem ezt a lehetőséget, köszi, hogy felhívtad erre a problémára a figyelmemet.
|
Quote:
|
Quote:
bár, ha komolyan gondolkozom rajta, akkor tényleg az egyik legjobb toli az ember, legalább is az én tapasztalatom alapján! |
ami meg 1 tolis faj behozasat illeti annak nem latom ertelmet ..
szerintem a fel-elf az van nagyon lepuhitva .. semmi eselye hadi-varis orikkal szemben .. sot most mar szoviben is kezd kihalni mert az ember atveszi a helyet mert a tukor miatt kenyelmesebb es igy majdnem ugyanott van, na meg nem fel hogy fel perc alatt levarizzak az osszes tolvajat .. szerintem is az ember picit eltulozodott ezzel a tukorrel igaz csak igy tud vedekezni a fel-elffel szemben ... de most ugy latom a fel-elf faj lett a kitaszitott en azon valtoztatnek valamit pl elffel egyenlo hadi vedettseg legalabb ... na meg az oriast gyengiteni picit vissza tolivedettsegben :D |
Quote:
|
még mindig a félelf messze a legjobb tolvaj. Szöviben tökéletes, mf-ben nem illik választani.
|
Quote:
Es koszonom hogy Director felhivtad a figyelemt mindenkinek erre a JKsz lehetosegre...Kivancsi voltam hogy kinek esik le...:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:54. |