![]() |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk kellemetlen,mikor valaki nagyon belemélyül a dolgokba ,akár piacba vagy másba...és megtörténik a körváltás...ilyenkor igen kellemetlen dolgok eshetnek meg...mivel az órák csak újabb betöltéskor frissülnek,így 2-3 percnél apró kis csippantás jelezhetné,hogy hahó,idő van! Az előbb egész kis regényt írtam ide,csak kiléptem véletlenül,úgyhogy csak ennyi :( :) |
Quote:
Én biztos nem használnám.. |
Quote:
|
Quote:
Te sem lehetsz mindenhol ;) |
Quote:
|
Szerintem jó ötlet...
legyen opcionális, ( ha valakit zavar kikapcsolja) legalább a beálítások oldal is egyre gazdagabb lenne nagyon bírnám ha egyre több kütyüt lehetne belőni... ;) ;) kezdőknek 72 körig ? semmi értelme a legelején úgy sincs piac, 72 körig tuti nem támad, alíg él az orija... majd kiválasztja a próba helytartót 2 hét után, és akkor megnézi mien az... ezt módosítanám a szavazatomnál :) " Felőlem lehet, de csak ha kikapcsolható, mert én tuti kikapcsolom, hiába akarja más használni. " attól hoyg én kikapcsolom más használhatja, nem érint a dolog... így sokkal szebb... ;) |
Quote:
Szeretem az ilyen lelkesedést :D |
Az ötletet csak akkro támogatom h ha ki lehetne kapcsolni. De sokkal jobban örülnék egy olyan kis résznek a főoldalon h mikor van körváltás
pl W-ben 39. percben akkor ki lehetne rakni valahova h Körváltás: 39. percben ennyi bőven elég lenne. innen már ott a windows óra. |
Quote:
Dreaman mond valamit. Nekem tuti jobban tetszene egy ilyen, mint hogy visszaszámláljon akármi is. Meg általában odafigyelek ha már játszok:) Szal ha mégis lesz, nekem is egy kikapcsolható verzió jönne be. |
All times are GMT +1. The time now is 09:34. |