![]() |
Quote:
Meg itt küldeném a pénzt:)) csak nem tudom:)) Oké most már jo:)) ugy ahogy kell:)) |
Ahogy nézem, most épp szépítenek, újítanak rajta, legalábbis délelőtt még valóban máshogy nézett ki.
Nekem most a kattintás után jobb oldalt be lehet jelentkezni e-mail cím és jelszó segítségével, itt nem is adhatok meg semmi adatot. Bal oldalt van lehetőség regisztrálni, ha még nem lenne számlám. Belépés után a "Payment Method"-nél választhatod, hogy PayPal egyenleg, vagy bankkártya. Most próbáltam én is, hogy ebben az új rendszerben hogy is megy ez. Ezeknek is akkor kell újítaniuk, amikor itt bevezetem, wááááááááá :D |
Quote:
|
Quote:
Megprobáltam mégegyszer és már megy csak amikor irtam akkor másképp ment:)) sorry tekintsd tárgytalannak az 50% már meg is kaptam pontosabban a kis fiacskám, mert az ö országára nyomtam |
Hmm, nem biztos, hogy változott a kinézete, mert Firefox-ban továbbra is olyan, mint volt. Az előbb IE-ben néztem. Ott lehet eddig is ilyen volt... :) Hmm, határozottan szép. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Igértem, hogy szólok, ha félúton járunk, a Hódítóban most még pont kereken 50 darab akciós vip maradt. :) A Queosiában ettől még azért messze járunk, ott is van bőven még belőle.
|
2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
Akár rövidebb, akár hosszabb időre meghosszabbíthatod VIP tagságodat a nemzetközileg elismert PayPal fizetési rendszeren keresztül. A PayPal lehetőséget biztosít bankkártyás fizetésre, valamint meglevő PayPal egyenleged felhasználására. Nekem OTP visa electron bankkártyám van, azzal úgy vettem észre nem lehet igénybe venni, de lehet, hogy csak nem értek hozzá, ami igaz is :) Szóval próbáljam meg újra, vagy tényleg ez a helyzet? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:17. |