![]() |
Szerintem igen hasznos lenne, ha Wanax javaslata megvalósulna.
1, nem veszne el a piacról visszajövő cucc, ha a szemfüles klántárs besegíthet 2, nem kell a szemfüles klántársnak belépkedni, hogy megmenthesse a nyerset. A Visszajövő nyers klánraki bövítéssel se menthető meg, ebben Wandnak teljesen igaza van. |
Quote:
|
Én Úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy engedélyeznem kell azt, hogy a klántárs átszedethesse a Helytartóm segítségével a piacról visszajött cuccot.
Erre a körváltás közelében adnék lehetőséget, azaz nem akkor amikor még az ország tulaja is beléphet. Mondjuk az 1/A ban óra 55 perc 00 tól utasíthatnám a klántársam helytartóját (persze, csak ha Ő előzőleg engedélyezte), hogy 5 másodpercenként tegyen be egy raktárnyi árúkészletet az Ő raktárjaiban el nem férő anyagokból, ha a klánraki üres. |
Ati szerintem ez nem egy-több felesleges új menü lenne, hanem az egyébként alkesz helytartón nagymértékű kiokosítása :-)
Lehetőség, hogy az éjszakás átvegye a gabonámat, és nem kellene hajnalban emiatt felkelnem. Komoly kényelmi funkció, elejét venné szabálytalan belépéseknek, szerintem a játékosok zöme örömmel fogadná a lehetőséget, és élne is vele. A mi klánunk biztosan örömmel fogadná, és használná. |
Quote:
|
Eleinte úgy rémlik az ellenzők táborát gyarapítottam, de megváltozott a véleményem. Jó lenne, ha klántárs át tudná venni a piacról visszatérő nyersanyagot. Ahogy Reaktor mondta, sok szabálytalan belépés szűnhetne meg egy ilyennel.
Remyhez hasonlóan nem értem mi szükség lenne olyan szigorításra, hogy csak kv előtt 5 perccel lehessen ezt megoldani. |
Quote:
ismert: a piac nem raktár, ha több áru jön vissza valakinek mint ami a klánrakiba befér, akkor figyeljen rá oda. |
Quote:
|
Quote:
vagy ha nem mennek a barakkok és hazajött a sereg, vagy ha támadni kéne de a klántársnál íjjak vannak bent..stb szal, sok-sok ok van arra hogy miért lépjen be valaki, az nem megoldás, hogy mostantól ezekért ne kelljen belépni |
Quote:
Ez viszont igaz. Az esetek töredéke, hogy nyersit kell visszapakolni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:13. |