![]() |
hány orid van neked hogy már azt sem ismered meg amelyik neve megegyezik a nickeddel?:D
ha rosszindulatú volnék ami vagyok is azt kérdezném hogy csopinként?:D |
Anarch
KÖszi a megértést, a jóindulatot, de tényleg csak eza kketőő orim volt. És egy ideig nem is lesz az. Az utsóra meg csak annyit tok mondani hogy már írtam hogy miért írtam azt hogy nem az én norim volt, eléggé érdekes hogy csak úgy írogálunka több irmányt el sem olvasva..
nah mindegy majd talán később hodozok ..... sokkal később(talán nyáron) |
Quote:
de ettől még nem lett értelmes, amit írtál :) én nem tudok olyat elképzelni, hogy elfelejtsem az orim nevét, pláne nem, ha megegyezik a nickemmel :p :p :p bocs, de ez zizi dolog :) |
Hatasu, kár volt törölnöd anarchból. Nem rossz hely. És ami a lényeg! Anarchban nincsenek csalók, és mindenki ártatlan! Már.:D
|
Ez egy nagyon állat topic, ne hagyjátok abba:D
|
Anarch
állat?
és mé' voltál fönn ilyen korán? (nem mint ha baj lenne, de én ijjenkor még aludni szoktam:D ) |
Hatasu !
ha még itt vagy... ( mert írta hogy megy pihizni:D ) csak azt kérdezném meg, kisebb információ... az 5 w-s orid hány körös volt? az ominózus esetkor... 20-40? :) |
Quote:
|
Anarch
Szerintetek van annyi időm hogy annyi orival foglalkozzak suli mellett? No meg a ''tanulás"? ááá csak 2 orim volt: egy az 5/w-ben, ben 1 a 4/l-ben:p
|
Quote:
mások is csinálják :p :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |