![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a témához vág, hogy írjon ki szavazást :p komolyan gondoltam...akkor legalább tudná hányan értenek egyet a teljes változtatással :p |
Quote:
de ne szokj hozzá hogy minden óhajod ilyen gyorsan teljesül:P |
Én támogatnám, de én nem karakterekre korlátoznám, hanem alkalmakra, magyarul, hogy akár teljeset is lehessen de csak 1x!
|
Én engedélyezném, viszont:
Egy ország életében csak egyszer. Egy láncban egynél több változtatás után már vipet vonnék le. És 1 hétig jelezve legyen a pontlistában hogy az ország neve változtatás alatt van, ezt egy jellel lehetne jelezni, majd 1 hétig a változtatás után is, ezt egy másik jellel, hogy frissen változott meg. Ezt mondjuk 1 hónapig lehetne megtenni, körülbelül a sorszám-árveréshez hasonlóan. Szerintem. |
Quote:
|
Már máshogy szavaznék!
Megint kicsit elhamarkodottan szavaztam, és éppen ez miatt kell belátnom, hogy biztos van, akinek jól jönne a névmódosítás. Ergo, ha lehet rosszul/elhamarkodottan szavazni, biztos lehet rossz nevet is választani. :)
A hejesirás más téma... :p |
Én karakterekre korlátoznám, hogy az esetleges félregépeléseket helyre lehessen igazítani. Nem kell ez x karakterre előre meghatározni, az elbírálás úgyis egyenként történik majd, aztán Atiék legfeljebb nem hagyják jóvá azt ami nyilvánvalóan nem ilyen céllal lett megkérve.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:28. |