![]() |
Quote:
Miért ne nevezhetném zsidónak a zsidókat, cigányoknak a cigányokat, négereknek a négereket stb? Ez már hasonlít arra, hogy nehogy azt a szót használjuk, hogy "román", mert az milyen durva sértés. Ebben semmi bántó nincs, ahogy abban sincs (remélhetőleg), ha valaki a "magyar" szót használja. |
Na igen ,csak például engem nagyon zavar az ha románnak neveznek,mivel erdélyi Magyar vagyok.szerintem csunyább dolog mint CV Tudor által lehazátlanozottnak(bozgor) lenni.Amugy tökéletesen igazad van abban ,hogy nincs semmi kivetnivalo abban ,hogy a román az román,a cigány,az cigány ,stb
|
Quote:
|
Quote:
És nyilván nem azt mondom, hogy a "cigány" országnév rossz, sőt azzal semmi baj nincs, de a " ***** cigány" országnév már rossz, a csillagok helyén bármilyen ideillő jelzővel |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mert ha a csillag helyén mondjuk "írtsunk ki minden" szósor van, akkor ez nyilván kitiltandó, holott nincs benne vulgáris szó |
Quote:
az "írtsunk ki minden orkot" mondjuk már azért határeset, hiszen az a játék beli "szereplőre" utal. (kíváncsi vagyok holnapra hány ilyen ország lesz ;)) |
Na most csak az érdekelne még hogy ha a ro hódban van román nyelven beirva az orinevem ugy hogy Szabad Erdély,namármost szerinted ez kitiltando.nem vagyok kitiltva. aszem elsö naptol játszom a ro hodot:D
|
Quote:
A "le Trianonnal" neveknek már erős politikai hangvétele van, azok csak amiatt kerülnek törlésre. |
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |