![]() |
En azt nem ertem miert eroltetitek annyira ezt a penz tarolasi lehetoseget???
Miert nem lenne jo az ha lenne az Ipari, es a gazdasagi tekinek valamivel tobb haszna, es attol meg aki akarja tudja gyors penzhezjutasi lehetosegnek hasznalni! Max annyival lesz rosszabb helyzetben, hogy aki lopja tart belole... de mindig job mint hogy hasztalan legyen! En szemely szerint azt se bantam volna aktiv hoditos idomben ha megszunik mint az orposzt! |
Quote:
|
bocsi, hogy irkaltam mint penztarolasi lehetosegrol :)
de amit irtam otletet, kiallok mellette, de tenyleg jelenleg minimalis a megtakaritasi lehetoseg az ipari tekercs melletti katonakepzesnel... (de ugyanez a gazdasagi tekercsre is jellemzo....) |
Quote:
Jahogy erről van szó háát nem tudom, de spec én még mindig nem találkoztam olyan tolvajjal aki nem tartott volna minden fajtából... Tehát ez mondhatni semmi... Aki nem tart az még kezdő tolvaj... Az tuti ha több van benn neki többet visz, de ez igaz az iparira is.. De legalább mostmár világos, h mire játszotok... Értem:D |
Quote:
Márpedig ha épp az alternativ pénztárolási funkciót lát le és az a haszna akkor hasznos és kár változtatni.... Spec mivel sztem nem hangzott el olyan hasznos érv, tulajdonság ,ami egyedül és kizárólag az ipari tekit jellemezné, ezért még mindig érdemes lenne változtatni rajta! Vmi +-os tulajdonsággal felruházni... |
Quote:
a gazdaságinál támogatom az építési /bontási ktsg -et csökkentse és a felfedezési ktsg-et.. A többit nem támogatom.. |
Quote:
Én is el tudom képzelni, ha valaki kap 2-3 pusztítást, rengést, és építkezni kell akkor kimenjen a piacra. Hogy esetlegesen vegyen ipari tekit... Szóval az a piac is egy kicsit aktivizálódhatna. :) |
Quote:
|
Quote:
Tehát az iparinak kellene vmi erősítés amiért egyenrangubb lenne a mezgazd, laki,bánya,hadi ,mágia és toli tekercsekkel.... A pénztárolásra még vmi mást kitalálni? Minek hamár megvan ami ellátja? Vannak dolgok amik nem naon magyarázhatoak játékon belül ,de ha muszály megmagyarázhatóak:P Tehát még mindig a lényeg, mire jó az ipari teki most? Hol használják, hol nem? Kell-e rajta változtatni? Ha kell, akkor ,Mivel lehetne jobbítani, hogy használják, ami nem túl drasztikus? |
akkor én megpróbálkoznék konkrét javaslattal előállni:)
én az ipari tekinek, mint tápolást, azt a funkciót tudnám elképzelni hogy ne csak a kélpzést tegye olcsóbbá, hanem (és ezzel mégiscsak az eredeti funkciójánál maradunk) az alap képzési lehetőséget ami ugye a lakosság 10%-a, is emelje meg annyival ameddig a teki van írva az oriban, tehát 30% ipari tekinél nem a lakosság 10 hanem 13%-a lehetne képzésen egyszerre. egyből volna értelme:) és mégsem olyan durva mértékben |
All times are GMT +1. The time now is 15:18. |