![]() |
Quote:
|
Quote:
Akkor lehet bedarálja saját magát a lejátszom:O Mi lesz így velem:( Pedig Thomson. |
Quote:
|
Quote:
No azt nem tudtam, h a lengyelek gyártják:(:(:( De nem lengyel a cég... ugye.. |
Quote:
|
Na Lord Of TéeRr ezt óvasd el.
Lásd mint a cimben:http://www.ipon.hu/?art=46
|
Quote:
És van pár jó tanács amit megfogadok, amire lehet nem is figyeltem volna oda:D Ha meglesz a gép mindenképp berakom, aztán lehet majd szídni ,h mit vettem:P u.i.: LotR= Lord of the Ring ;);) ;) |
Feeling
|
Mostantól az internetet a nap minden percében Magaddal viheted.
Vásárolj kedvezményesen, kétéves hűségnyilatkozattal, 90 forintért egy Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártyát (Huawei 618) a Vodafone-tól, és egy HP nx7400 notebookot 19 997 forintos saját erővel* és 24 hónapon keresztül havi 8 990 forintos törlesztőrészlettel*! Az akció csak a Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya (két éves hűségnyilatkozattal), a HP nx7400 notebook, új, havidíjas Adatkártya tarifacsomag és a feltüntetett internetes tarifacsomagok együttes megvásárlása, illetve előfizetése esetén érvényesek. A Vodafone az akció időtartamát 2007. március 1-i hatállyal a készlet erejéig, de legkésőbb 2007. április 30. napjáig meghosszabbítja. 2006. december 15. napjától az akció - a Vodafone márkaképviseletek mellett - a Vodafone viszonteladói hálózatában is elérhető lesz korlátozott mértékben. Tekintettel arra, hogy az akció elérhetősége értékesítési pontonként eltérhet, kérjük további információért érdeklődj az adott Vodafone márkaüzletben és/vagy viszonteladónál. Az áruhitel viszonteladói hálózatban 2006. december 18.-tól érhető el az akció keretén belül! A tájékoztatás nem teljes, kérjük olvasd el a Részvételi Feltételeket! * A Vodafone által ajánlott hitelkonstrukcióban. A HP compaq nx7400 (EY508ES) notebook teljes ára bruttó 193 998 Ft. Együtt, kedvezőbb áron! A Vodafone segítségével minden tekintetben mobil lehetsz, hiszen a Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya, a HP notebook, Vodafone Adatkártya tarifacsomag, valamint internetes tarifacsomagjaink egyikével ott internetezhetsz, ahol csak kedved tartja. A Vodafone Internet 50 tarifacsomag keretében alacsony havi díjért élvezheted a világháló előnyeit. A havi díjban foglalt 50MB adatforgalom elérése után a további adatforgalom 10kB-os egységekben számlázódik. Ha naponta internetezel, és az e-mailezés mellett szívesen töltesz le tartalmakat a világhálóról, akkor válaszd a Vodafone Internet 200 tarifacsomagot! Havonta 200 MB adatforgalomig fix havi díjjal, azon felül pedig sávokban fizetsz az internethasználatért. Ha igazi netfüggő vagy, a Vodafone Internet Giga tarifacsomagunk havi 1 GB adatforgalommal vár Rád a 3G területen is! HP compaq nx7400 notebook (EY508ES) paramétertáblája: Processzor Intel Core Duo T2250 Processor 1,73G/533MHz/2MB Memória 1024MB DDR2 667Mhz 1 DIMM Merevlemez SATA 80GByte Optikai meghajtó DVD+/-RW Dual Layer SuperMulti drive Videókártya Intel GMA 950 Videókártya memória Max. 224Mb megosztott WLAN INTEL 802.11 a/b/g Bluetooth Bluetooth 2.0+ Hálózati kártya 10/100 Base-TX Ethernet LAN Hangkártya 24 bit HP Premier Sound High Definition PC-Card Type I/II Modem 56K High speed Operációs rendszer MS WINDOWS XP HOME SP2 magyar Csatlakozó USB 2.0, Firewire (1394a) Kijelző 15" XGA BrightView, felbontása 1280*800 Billentyűzet Lokalizált magyar Súly 2,5 Kg Akkumulátor üzemidő 3,5 óra Ehez mit szóltok? Ennek lehet bővíteni a videókártyáját? Honnan tudom melyiknek cserélhető? :| |
Tetszetős kis gép, jó gyártó. Sztem az Unreal-t nem ezen fogod játszani, de elég sok game el fog futkorászni rajta. NEm hiszem hogy bármit is kelljen rajta bőviteni. LEgfeljebb ha akarsz Vistát, de sztem ne akarj.... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:43. |