![]() |
Szerintem egy jelszó jelszavának jelszavát feloldó jelszóra nincs szükség. De pl az h kapsz email-ben egy linket amire rákatintva újra megpróbálhatod 1 órában 1 szer, az nem rossz és a php kódban 5-6 sor... De tőlem maradhat így is ahogy van mert én nem használom...
|
A többség nézetét osztom: használnám, de 2x elgépeltem és nem volt jó. :(
Nem is az zavart, hogy azonnal nem tudtam játszani, hanem inkább az, hogy abban a körben már egyáltalán nem tudtam csinálni semmit. Ezért én avval is megelégednék, ha a 60 perces letiltás ideje csökkenne. Pl 10 percre. Persze a tuti a tripla-dupla-random jelszó lenne, mert mi van a kv előtti belépésekkel, de azért egy fokkal így is javulna a helyzet. |
Quote:
|
én is támogatom (ép a minap kapcsolom ki)
elszállt otthon a netem, és szabira kell mennem, mert mennék le vidékre lementem netcaféba szabira tenni magam, és egyik orimnál elgépeltem a jelszót, ha nem lett volna rá időm hogy megvárjam, akkor most nyakig lennék a kalamajkában, mert másfél napig no gép:S nekem az emailes is megfelel |
Az alapötletet nem támogatom. Meg akik féltik az országukat nem feltétlenül olyan jelszót ad meg amit találgatással lehet feltörni. Ilyen esetben még csunyabogar javaslatát tartom jónak, h bizonyos próbálkozás után zárolna.
Viszont egy olyan progi ellen ami megjegyzi a leütött karaktereket sokat nem léehet tenni.... max másolgatsz |
Quote:
|
Quote:
A keylogger progik meg vegkepp nem tudom hogy jonnek ide.... |
Quote:
Quote:
Úgy jönnek ide, h aki felszeretné törni az orid nem kezd el találgatni, hanem nekifog egy ilyen progival. Gondolom a te jelszód nem remedy vagy remy így találgatni nem lenne egyszerű Summa summarum azt mondom h nem érzem azt a súlyt az örletben ami lökést adna a többi embernek -aki még nem ahsználja ezt a funkciót- hogy használja. Ha mégis bevezetésre kerülni egy ilyesfajta ötlet akkor is azt mondom a számát lehessen beállítani h mennyiszer lehet elrontani a jelszót. De egy jelszóvédő jelszónak nem látom értelmét. ennyi erővel az email címednek ugor neki |
Quote:
|
Szerintem nem kellene sok bonyolítás.... egy második jelszó kellene, amit nem feltétlenül kellene lekérhetővé tenni, ha a másodikat is elrontja valaki, akkor így járt, és egy óra pihi... ha meg nem jegyezte meg a második jelszavát, akkor is :)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:41. |