Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   hangjelzés az esemnykor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1489)

Tsobi 02-27-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 76398)
Nem tudom egyedul vagyok-e vele, de ugy erzem,hogy egyes emberek feltetlenul be akarnak hozni valami otletet a jatekba,csak azert,hogy ugy erezzek, hogy ok is csinaltak valamit. De neha bele is kene gondolni abba amit akarunk. Teljes mertekben ellenzem ezt az otletet.

Ugyanmár...biztos van benne igazság,de a megbeszélések arra vannak,hogy megvitassuk az egyes javaslatokat...az az elvetemült,aki felvetette a dolgot,bizonyára jobban tudna reagálni a dolgokra,ha hanggal jelezne a gép,mikor eseménye van...:mad:
Ez egy ellenvélemény...de a többieket hagyjuk...

Dragi 02-27-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76407)
Ugyanmár...biztos van benne igazság,de a megbeszélések arra vannak,hogy megvitassuk az egyes javaslatokat...az az elvetemült,aki felvetette a dolgot,bizonyára jobban tudna reagálni a dolgokra,ha hanggal jelezne a gép,mikor eseménye van...:mad:
Ez egy ellenvélemény...de a többieket hagyjuk...

én szerintem meg már így is elég zombi van aki csak a Hódító miatt nem kell hogy még több legyen egy ilyen változtatás miatt :p

Tsobi 02-27-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76419)
én szerintem meg már így is elég zombi van aki csak a Hódító miatt nem kell hogy még több legyen egy ilyen változtatás miatt :p

De kevesebb zombi lenne,ha el tudna távolodni a géptől,és csak fél,egy vagy kétóránként kéne odafikálnia a géphez...addig tehet-vehet...

Dragi 02-28-2007 04:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76443)
De kevesebb zombi lenne,ha el tudna távolodni a géptől,és csak fél,egy vagy kétóránként kéne odafikálnia a géphez...addig tehet-vehet...

aha és az éjszaka miért jó ha tehet vehet ?:) éjszaka aludni kell :p és aki eddig is aludt mostantól is aludjon és ne zargassa fel a Hódító :p

Kancsendzönga 02-28-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76529)
aha és az éjszaka miért jó ha tehet vehet ?:) éjszaka aludni kell :p és aki eddig is aludt mostantól is aludjon és ne zargassa fel a Hódító :p

ez a javaslat egyáltalán nem éjszakára való sztem... ez arra való, h nappal ne a monitor előtt ülj egész nap. ha nem az a munkád, h a képernyőt bámulod, akkor ez egy kifejezetten jóötlet... nekem plkifolyna a szemem, ha non-stop lennék, ezért pl a tekilopások nagyon kellemetlenül érintenekpl, meg az ártó is... nem tudok azonnal reagálni, mikor mondjuk olvasok vagy mást teszek a gép körül, de nem a gépen dolgozom.

Dragi 02-28-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 76651)
ez a javaslat egyáltalán nem éjszakára való sztem... ez arra való, h nappal ne a monitor előtt ülj egész nap. ha nem az a munkád, h a képernyőt bámulod, akkor ez egy kifejezetten jóötlet... nekem plkifolyna a szemem, ha non-stop lennék, ezért pl a tekilopások nagyon kellemetlenül érintenekpl, meg az ártó is... nem tudok azonnal reagálni, mikor mondjuk olvasok vagy mást teszek a gép körül, de nem a gépen dolgozom.

oké ti biztos jobban tudjátok, hogy mi fog történni!

Synkel 03-05-2007 23:52

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 76651)

Az esményjelzők percenként jeleznek, így ez is csak akkor jelezne, addigra rosszabb esetben 4 ori is kényelmesen lelopja a tekidet. Ráadásul ha megvan nyitva 4 orid, és hirtelen megindul a pittyegés, nem hiszem, hogy van időd kiválogatni melyikben is kell dolgoznod, és van időd tenni a tekilopás ellen is. Az ártó meg vicces dolog, nem tudom mennyivel jobb neked ha a kv előtt feltett varik hangot is adnak ha már időd úgy sincs leszedni:)

Az ötletet értelmetlennek tartom, de ha meg is valósul esetleg, tuti kikapcsolható lesz, azaz nem zavar az se ha forgalomba jön.)

laziga 06-24-2007 15:16

Nincs semmi bajom a hanggal de csak ugy támogatnám ha állitható lenne hogy mire kérek mire nem.

Dragi 02-24-2010 06:23

Hová tűnt Bea baba ? :eek::eek::eek:

richardka 02-24-2010 08:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 241809)
Hová tűnt Bea baba ? :eek::eek::eek:

mi van Gergő ezt is szeretnél ha bekerülne a fejlesztésbe?? csak hogy igy felhoztad?? Neked a hajokürt kellene hogy legyen:D

All times are GMT +1. The time now is 04:55.