Originally Posted by Ati
(Post 75703)
Mondok erre is egy igen jellemző példát: két ember igen erősen szídja egymást, "A" ország jelenti az üzenetet, "B" ország nem. Ekkor "B" ország törlésre kerül. Utólag "B" ország hiába reklamál, hogy "dehát én is miket kaptam", ha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy a sértőnek ítélt üzenetet jelentse, akkor le lehet szűrni azt a következtetést, hogy az őt igazából nem is sértette. Ez tipikusan az "így járt" eset. Ez nem jelenti azt, hogy a másik ország nem írt bántót, de nem lesz szankcionálva, mivel a címzett akkor nem ítélte úgy, hogy ez őt bántaná.
Ugyanígy előfordulhat, hogy a fórumon átsiklunk bizonyos beírások fölött, egyszerűen azért, mert nem vesszük azokat észre.
Nem véletlenül nem reagáltam arra: nem tudom, hogy igaz volt-e, vagy sem, de ilyen helyzetben nem is érdekes. Az, hogy esetleg más megszegi a szabályokat, nem jogosít fel arra, hogy Te is megtedd. Ha zavar, hogy más megszegi a szabályokat a fórumon, ott a lehetőség ennek jelzésére. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor utólag ne reklamálj, hogy bezzeg más. Akkor nem zavart, különben jelezted volna.
Ez most általánosságban mondva, nyilván nem konkrétan Neked. :)
|