Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Miért lettem kitiltva, miután durván megszegtem a fórumetikettet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1485)

Kancsendzönga 02-25-2007 13:08

ok, igazad lehet.

laci 02-25-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 75776)
Jó a topic címe;)

Ja, benne is van a válasz :D

Valezius 02-25-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 75776)
Jó a topic címe;)

Atinak már nagy tapasztalata van címadásban :)

Tsobi 02-25-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75582)
... hogy nincs írásjogom,nem tudok senkinek üzit küldeni.Meddig tarthat még ez az állapot?:confused:

30 VIP sms megoldaná a problémádat! :p

Ati 02-25-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 75806)
30 VIP sms megoldaná a problémádat! :p

Nem igazán. Az írási lehetőség visszaadása minden esetben egyedi elbírálás alapján történik, van olyan ember, akinek az addigi beírásai alapján nem adjuk vissza többet.

Ebben az esetben alapból visszakaphatta volna, de az itteni fórumon tanusított viselkedése alapján mégis inkább sokkal jobb mindenkinek, ha nem tud írni.

Vannak emberek, akiknek nem való egy olyan játék, ahol mások is játszanak.

Steve 02-26-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75809)

Dehogynem: pankráció, ketrecharc, stb... ott asszem nem ennyire mellőzött a csúnya beszéd, bár amelyik utya ugat...:)

Toto 02-26-2007 12:11

Ilyenek ezek az utyák :P
Elfajultak a dolgok X-ben?
Én fórum miatt megyek majdhogynem mindenhová, de így hogy térjek vissza majd x-be? :)

Dragi 02-26-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 75944)
Ilyenek ezek az utyák :P
Elfajultak a dolgok X-ben?
Én fórum miatt megyek majdhogynem mindenhová, de így hogy térjek vissza majd x-be? :)

hát Husika most egy darabig kénytelen leszel mellőzni :)

delllas 02-26-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75809)
Nem igazán. Az írási lehetőség visszaadása minden esetben egyedi elbírálás alapján történik, van olyan ember, akinek az addigi beírásai alapján nem adjuk vissza többet.

Ebben az esetben alapból visszakaphatta volna, de az itteni fórumon tanusított viselkedése alapján mégis inkább sokkal jobb mindenkinek, ha nem tud írni.

Én csak alátámasztani tudom s köszi Ati hogy újra itt lehetek!

delllas 03-04-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75703)
Mondok erre is egy igen jellemző példát: két ember igen erősen szídja egymást, "A" ország jelenti az üzenetet, "B" ország nem. Ekkor "B" ország törlésre kerül. Utólag "B" ország hiába reklamál, hogy "dehát én is miket kaptam", ha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy a sértőnek ítélt üzenetet jelentse, akkor le lehet szűrni azt a következtetést, hogy az őt igazából nem is sértette. Ez tipikusan az "így járt" eset. Ez nem jelenti azt, hogy a másik ország nem írt bántót, de nem lesz szankcionálva, mivel a címzett akkor nem ítélte úgy, hogy ez őt bántaná.

Ugyanígy előfordulhat, hogy a fórumon átsiklunk bizonyos beírások fölött, egyszerűen azért, mert nem vesszük azokat észre.

Nem véletlenül nem reagáltam arra: nem tudom, hogy igaz volt-e, vagy sem, de ilyen helyzetben nem is érdekes. Az, hogy esetleg más megszegi a szabályokat, nem jogosít fel arra, hogy Te is megtedd. Ha zavar, hogy más megszegi a szabályokat a fórumon, ott a lehetőség ennek jelzésére. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor utólag ne reklamálj, hogy bezzeg más. Akkor nem zavart, különben jelezted volna.

Ez most általánosságban mondva, nyilván nem konkrétan Neked. :)

ha a "te hulladék!" kifejezést én sértőnek találom akkor ha jelentem akkor az Admin hatásköre s joga eldönteni h ez tényleg sértő vagy én vagyok túlérzékeny?:)
igazából nekem az a bajom(lehet üldözési mániám van)h nem véletlenül kaptam egy durvább helyett egy ilyen finom kifejezést...
provokálni akar de még a szabályok keretei közt...
nem tudom.
ja s bocs h ide irom csak itt találtam meg Ati ezirányú állásfoglalását.

All times are GMT +1. The time now is 12:53.