Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   minden ami nem metal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=148)

Davalon 02-12-2006 17:31

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
szerintem arra nincs is szuksege :D
egyebkent a regi Edda melle a regi Bikinit is betennem, legalabbis nalunk az ment meg...
es hogy egy igazan minosegit irjak, akit szerintem nehez lesz leszolni: Zoran. lehet hogy van aki nem kedveli, de sok szomorkas hangulatomban (ez is idezes egy masik magyar egyuttestol:)) mindig ot hallgattam. :)

Én is szeretem őket:)

Half 02-12-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Davalon
A filmnek kb. 5%-a igaz.:) Kb, hogy annyi, hogy létezik Eminem:) és örülök, hogy szereted a régi Eddát:-)

Hüm jó hogy ennyire jól ismered Eminemet:D

Ati 02-12-2006 19:51

Quote:

es ha mar itt tartunk, Ati, te is bovebben kifejthetned, kik a kedvenc eloadoid :P

Én elég mindenevő vagyok, inkább az van, amit utálok: metal, illetve az igénytelen zene, mint pl a fuckolós emimen és társai. Jennifer Lopezzel alapból nincs bajom, de ki nem állhatom a "Jenny from the block"-ot.

A többivel többnyire nincs gond, a klasszikusoktól kezdve a transz-zenéig, RnB, pop, reggae, a normálisabb rock, sokminden bejön nekem.

Szigibabe 02-12-2006 19:53

Half: D-12 en is szeretem, dehat ez alapveto, ha Eminemet szereti az ember :)

Egy masik nagy kedvencem (eddig nem is irtam, nem tom mer'): U2 :)

Szigibabe 02-12-2006 19:56

Quote:

Originally Posted by Ati
A többivel többnyire nincs gond, a klasszikusoktól kezdve a transz-zenéig, RnB, pop, reggae, a normálisabb rock, sokminden bejön nekem.

Reggae: amit abszolut sose tudok megunni: Bob Marley. Mikor Szolnokon voltam fosulin (fel evig), nagyon meg nem ismertem senkit eleinte... mindig kimentem a Tiszaligetbe setalni a walkmannel meg Bob Marley-val :)
Es most van egy uj kedvencem, tutira nem tom leirni rendesen a nevet: Israel Kamikazawe vagy valami ilyesmi... :D

Half 02-12-2006 19:57

Quote:

Half: D-12 en is szeretem, dehat ez alapveto, ha Eminemet szereti az ember
Egy masik nagy kedvencem (eddig nem is irtam, nem tom mer'): U2 :)

:)))))))))))))
télleg mindenevő vagy
Most küldenek msnen átnekem kis Shaman zenét:D woodoosodok:D

Mike zoostorm 02-12-2006 20:02

Quote:

Reggae: amit abszolut sose tudok megunni: Bob Marley. Mikor Szolnokon voltam fosulin (fel evig), nagyon meg nem ismertem senkit eleinte... mindig kimentem a Tiszaligetbe setalni a walkmannel meg Bob Marley-val :)
Es most van egy uj kedvencem, tutira nem tom leirni rendesen a nevet: Israel Kamikazawe vagy valami ilyesmi... :D

Dragam nem a : Israel Kamakawiwo`ole ra gondolsz? :D

davalon : tenyleg ha ennyire ismered Eminemet akkor autogrammot nem tudsz szerezeni? jol jonne... vannak akik csipazzak...:)
A mostani uj kedvencem a B.E.P. (Black Eyed Peas) legujabb szama... a cimet sajna nem tom de a ponyvaregeny zenejet dolgoztak fel...(a gitarszolos porgos reszt..)

Mike zoostorm 02-12-2006 20:04

Ati: ha eminemet nem szereted akkor gondolom a ganxta Zolee-t se komalod tulsagossan... Regen nagyon imadtam...mostanra mar kiment a divatbol...
en jokat mosolyogtam a szovegen... jo kis rimeket kihoztak(attol fuggetlen hogy csunyan beszeltek) es egy csomo megmaradt bennem ...:)

Ati 02-12-2006 20:04

Quote:

Kamikaze, igen, japán repülőpilóta volt, onnan lett zenész egy sikertelen bevetés után. :D

Ati 02-12-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Ati: ha eminemet nem szereted akkor gondolom a ganxta Zolee-t se komalod tulsagossan... Regen nagyon imadtam...mostanra mar kiment a divatbol...

Így van, ugyanaz a kategória, nem értem, hogy miért az ilyen stílusra kell a mai fiatalokat tanítani.

All times are GMT +1. The time now is 18:49.