![]() |
Quote:
egyébként egy deffelős mf elfnek általában "csak" 95% a morálja... min kb 25% kocsma kell egy jól kiépített tolisnak ahhoz, hogy 150 katinál kevesebbre jusson 1... és az nem mind1, hogy egy tolisnak kicsi a morálja, vagy pedig a távolság függvényében jobban csökken a készültsége. most más hasonlat nem jut eszembe, de sztem ez is jó: ha azt akarjuk, hogy egy autó jobban gyorsuljon, nem mindegy, hogy áramvonalasabbá tesszük, vagy pedig a motorját tuningoljuk fel... |
Én minden javaslatot támogatok ami a tolvajoknak rosz, de ez szerintem rosz lenne az A-s orimnak is, sajnos az sem tud nponta ütni, és amig nem üt addig igen is deffensiv és nem tamagocsizó elf.
|
Quote:
"Nincsen nagy bunker, csak kicsi az ágyu" ha érted hogy mire célzok ezzel :) |
Quote:
Pár év még és tudni fogod az apró nüanszokat :) |
hadis, tolis, és varis orim is van, az ötletet viszont én is csak ellenezni tudom.
a jelenlegi rendszer szerintem pont jó arányos. mostanában jön mindenki a prima ötleteivel, amitöl a hadisok majd többet ütnek. nem ártana elgondolkodni azon sem, ha mindenki hadis lesz és naponta üt, mibe lesz majd a nyersanyag ára a piacon |
a remek ötleted nemcsak a tolis betonelfet, hanem a termelö törpét is hátrányosan érinti, pedig azok már most sincsenek tul jo helyzetben az A-ban, a felfedezési nehezités miatt.
|
énis ellenzem az 5letet, a mostani helyzet nekem megfelel
voltam hadis , varis , tolis tolist, varist egy hadis simán bever hiába 100% a morálja (rendes tolisra gondolok :)) felsőbb szinteken pedig a varisoknak azért elég nehéz katmorált javítaniuk, pláne hogyha mostmég a kocsmák sem tartják a morált, ígyis ha üt valaki hiába megy fel a katmorál 100%-ra Óriásnál ez 1-2 nap alatt visszaáll 89-88%-ra, más varis fajt meg inkább nemhozok fel mert sztem az óriás a legjobb varis :) |
Quote:
És engem mikor tanítasz meg Hódítózni? :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:35. |