![]() |
Talán a mi klánunk az egyetlen az egész játékban, ahol nem lépkedünk be egymáshoz...
Hogy is merülhetett fel ekkrora baromság Sergben nem tudom elképzelni... :confused: Sosem hallottam sehol, hogy ha valamelyik hacker bejutott akármelyik komolyabb cég titkos oldalaira,hogy az azért történt volna, mert megadta a kódokat a cég másnak. minden esetben bűncselekményről halottam, sosem a feltört oldalak felelőségéről... úgy látszik a hódítónál nem tudunk ettől elszakadni, hogy csak úgy lehetséges belépni 1 országba, ha másnak ki lett adva a kód !!!! ha így lenne ez , vajon kik azok a hackerek???? igenis vannak olyan ember csoportok, akik ezzel foglalkoznak, hogy más országaiba be jussanak , anélkül, hogy a kódokat valaha is megadták volna nekik sőőt , nem kell 20-30 próbálkozás ahhoz, hogy megfejtsék a kódot, hanem betudnak egyből lépni a jó kóddal. |
Én az év nagy részéban csak itthonrol és a saját gépemröl lépek be. Támogatom az öteletet.
Kérdés: A telefonnak nincs valami egyedi azonositója amit a hód szerver le tudna kérdezni alkalmasint? esetleg hogy lehetne olyan opció is hogy csak a saját teló szolgáltatóm ip-iröl lehet belépni? Tudom h alapvetően nem ip-röl van szó, és azt is tudom hogy mindig más ip-je vana telómnak, de gondolom a szaolgálatók fix és a másiktol független tartománybol osztják ki az ip-ket :) |
A MAC címnek (változtatható) helyi hálózatban van szerepe.
IP cím (gyakran dinamikus) is kilőve ... esetleg engedélyezett tartományt adhatna meg az ember, mint belépési pont(ok), de ezzel csak kismértékben csökken a rizikó. Mi alapján azonosítanád még a gépet? Színe, formája? Egy nem egyszerű jelszó fejben tartása, az már sokat segít az illetéktelenek ellen. modif: Tényleg, Ati, a https miért szűnt meg? |
Quote:
A pánikkeltés is bűncselekmény, azért ennyire ne ess át a ló túloldalára, ha kérhetném. |
Quote:
na mindegy, az ötletet én se támogatom :) sokat vándorolok én is a világban :) és nincs szivem (sokak bánatára) sokáig hanyagolni az orim, akár még szabira tenni se :) |
Quote:
Sztem úgy megvalositható lenne hogy eltárolja a helyeket ahonnan beléptél és amikor bekapcsolod az opciót akkor szépen kijelölheted az engedélyezetteket (így pl ha reinstall is van, egy másik engedélyezett helyedről belépsz, és kikapcsolod). |
Quote:
A routerben a MAC klónozást kell bekapcsolni, nem kell átírni semmit. Szolgáltató -> Te géped, ez lényegében felfogható helyi hálónak. Ettől még nem mondod meg pl. az én MAC címemet :) Engem az érdekelne, hogy https miért szűnt meg hódon. Még mindig :) |
Quote:
|
Quote:
de én 2 helyről játszom. 1 a mhely főleg. 1 pedig otthon. A-s orit még el lehet tologatni napi 1-2 belépéssel... de egy kiélezettebb más szintű orit nehezebben, mert nincs tejtartó... és vannak olyan elvetemültek, akik nem átallnak 6-7 körös orit beállítani... vagy még kevesebbet /:)/... remélem ez az ötlet max opció leszen /Denike...:)/ vagy még az sem... uff. és mégeccer ezer bocsánat. *padlórések között elkúsz* |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:20. |