Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=143)

Ati 11-28-2006 22:11

Quote:

Originally Posted by Kompót (Post 47507)
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a kérdésem, hogy ha térkaput nyitok egy országra, és átküldöm a tolvajaimat, hogy mérjék fel az épületeket, vagy a szövetségeseket, és sikerrel is járok, megszerzem az infót, akkor a lenyomozott ország kap e valamilyen értesitést erről az akciómról? Vagy fogalma sem lesz arról, hogy felmértem az épületeit? Hozzászólásokat előre is köszi!!!

Szia!

Ha sikerrel jársz, akkor nem kap erről értesítést. A térkapu azonban nyitva marad 10 körig, úgyhogy ha ez alatt a 10 kör alatt csinál egy térkapu felderítése varázslatot, akkor látja, hogy az ott van. Hogy mit csináltál, vagy csináltál-e valamit ezen keresztül, azt nem tudja, de ilyenkor lehet feltételezni, hogy valami történt.

Kisbér 11-29-2006 08:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47509)
Szia!

Ha sikerrel jársz, akkor nem kap erről értesítést. A térkapu azonban nyitva marad 10 körig, úgyhogy ha ez alatt a 10 kör alatt csinál egy térkapu felderítése varázslatot, akkor látja, hogy az ott van. Hogy mit csináltál, vagy csináltál-e valamit ezen keresztül, azt nem tudja, de ilyenkor lehet feltételezni, hogy valami történt.

Valamint ha úgy ártasz, hogy nem ártasz (pl gnómtól lopsz, akinek fenn a könyvtárkulcs, vagy gyújtogatnál, de rossz a gyufád, és 1 házat sem tudsz felgyújtani, vagy pl lopnál raktárat, de a raktárban nincs semmi), akkor sem ír neki infót...

Colony 11-29-2006 08:40

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 47568)
Valamint ha úgy ártasz, hogy nem ártasz (pl gnómtól lopsz, akinek fenn a könyvtárkulcs, vagy gyújtogatnál, de rossz a gyufád, és 1 házat sem tudsz felgyújtani, vagy pl lopnál raktárat, de a raktárban nincs semmi), akkor sem ír neki infót...

A raktárnál kiírja, hogy elloptak 0 bála ételt, 0 öl fát stb...

Kisbér 11-29-2006 08:41

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 47569)
A raktárnál kiírja, hogy elloptak 0 bála ételt, 0 öl fát stb...

Tényleg?!
Az gáz... :-)
Sorry

Szecsa 11-29-2006 08:59

A penzlopast, ha 0-t viszel, akkor nem irja ki :)
(Hirnevnoveloknek ezt ajanlom!)

Alba 11-29-2006 09:07

na szoval.

En ugy tudom hogy csak a tekercset nem irja ki.A többiből mindig kiirja ha lopsz es ne mviszel semmit.Természeres az információszerzó tolvajakciokat se irja ki...

Ugyhogy a hirnveezni akarok tekit lopjanak ne mast mert lebuknak (tapasztalat)

Szecsa 11-29-2006 09:10

A pénz is jo! :)
Most teszteltem ;)

Kisbér 11-29-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 47580)
A pénz is jo! :)
Most teszteltem ;)

Csak angolnál tudtam tesztelni:

- You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not steal any scrolls. - tekercsek
- You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not steal any gold. - arany
- You stole 0 bushels of food, 0 cords of wood, 0 quintals of stone, 0 boards of clay, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems. - raktár
- You managed to penetrate the enemy defenses, but your thives could not kill any mages. - varigyilok
- You managed to penetrate the enemy defenses, but you could not set any houses on fire. - gyújtogatás

Ezekből csak ezt írta ki az ellenfél orijában:

2006-11-29 11:14:38 0 bushels of food, 0 cords of wood, 0 quintals of stone, 0 boards of clay, 0 lumps of metal, 0 weapons and 0 gems have been stolen!

Tehát csak a raktárlopást írja ki... A többi "láthatatlan" :-)

Ebben az esetben viszont Ati, azt se írja ki :-)

Synkel 11-29-2006 11:31

Tekercset is kiírja ha 0-t viszel, kivéve ha gnóm és fenn van a kulcs.

Kisbér 11-29-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47605)
Tekercset is kiírja ha 0-t viszel, kivéve ha gnóm és fenn van a kulcs.

Cáf...
Előző üzimben volt a test...

All times are GMT +1. The time now is 16:15.