![]() |
a nyári terv.hogy ebből mi sül ki...
A terv a következő: 10.-én kiutazaás. 11.-13-ig Dolomoitok, túrázás. 14.-én irány a Garda tó. Itt mászás, városnézés, lazítás, esetleg kisebb túrák. Hazafele benézünk Velencébe is. A költségeket igyekszünk a minimumra szorítani. Kemping, vadkemping. Kaját viszünk, de a helyi ízekkel is lehet ismerkedni. Nagyjából 30-40 ezerből megúszható. jelkezni lehet nálam vagy a puti@chello.hu címen :) |
Quote:
Vannak képeim, ha esetleg érdekel. Amiket hallottam rola, elég jó, bár kicsit sok a turista...főleg hétvégente. Apartmanos megoldás a legjobb szerintem önellátással...közel van Velence is..1 napos kirandulasra oda is ellehet nézni. |
melyik honap 10.-én, Puma? :)
Engem lehet érdekelne a dolog. szép az a hely, jártam arra már! mit másznánk? :) |
Quote:
Köszi Szecsa,képek nekem is vannak amiket készítettem.Csak sajnos szállás nincs.És mivel nem tudok olaszul(sajnos)mindenképpen olyan hely kéne ahol megértenek:) Köszi szépen;) |
segithetek esetleg a szallasintezeseben, tudok olaszul
egy szallasfoglalo levelet mindenkeppen meg tudok fogalmazni olaszul |
Quote:
OOOOO:eek::eek::eek: Ez még jól jöhet:rolleyes::rolleyes: Ígéremha szükségem lesz rá ,mindenképpen szólok;);) Köszönöm:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:50. |