![]() |
Quote:
|
Quote:
Ez hasonló lenne, ha azt javasolnám, hogy magasabb hekiken kevesebbet termeljen egy könyvtár, vagy kevesebb rúnát termeljen egy templom... Igazatok van nah... (igaz mind2-nek lehetne akár létjogosultsága) :D |
Ezt már régebben is mondtam... pénzt lopni gyakorlatilag nem lehet magas hekin, mindenkinek van bankja.
És itt nem megint az A-t kell elővenni, sajnos van előtte más igen unalmas is vontatott csoport is 200 hekin megzakkant egy orit, ha 20 bankot tart, 2000 hekin nem. Ha már túlzás a tekilopás és mindenkinek baja van vele, akkor mi a francnak kell tolis ori a játékba ha majd ezután szinte semmit se lehet vele lopni? Ugyan annyi pénzt véd... hehe. De ugyan annyi van 200 hekin mint 2000 hekin? Nem látok miliárdos orikat rohangálni 5ik szinten. És egyébként is a piacon tárol mindenki mindent, ha fosztják úgyis elkölti és akkor ennek tetejébe legyen lophatatlan is? |
Quote:
és kisbérnek ebben totál igaza van. |
Szerintem ez most tök jó így ahogy van, mert nagyobb terülteken lehet hoogy több pénz is van az országban, ha éppen nincs biztonságos helyre rakva. Ha meg több pénz van bennt többet is lehet lopni. Ha meg valaki azt akarja hogy az x milliójából (x=n*100) kevesebbet lehessen elvinni akkor így is több bankot kell tartania.
Amúgy meg szerintem úgysem nagyon vannak olyanok, akik sokáig bennt tartják a pénzüket. |
Quote:
Segítek kicsit... 4,2 mrd-nál 10 bankkal tudsz lopni 146.444.945 aranyat 1 lopásra 4,2 mrd-nál 20 bankkal tudsz lopni 51.062.195 aranyat 1 lopásra 4,2 mrd-nál 30 bankkal tudsz lopni 17.804.286 aranyat 1 lopásra 4,2 mrd-nál 40 bankkal tudsz lopni 6.207.971 aranyat 1 lopásra Teljesen mind1, hogy mennyi hekit nézünk... Ugye... :) És valóban nem mind1, hogy 200 hekin tartasz 40 bankot, vagy 20.000 hekin 40 bankot :D De lépjünk túl a témán :) |
Quote:
Viszont te szerintem valamit rosszul számoltál :eek: mert nekem a te számadiddal 40 bankra nem 62 ezer jött ki, hanem 620 ezer. És ekkor csak 1%-át loptam el a pénznek. :o |
Quote:
Amúgy: A témát Ati elviekben már elvetette kb sval szerintem nem érdemes efelett vitatkozni:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |