![]() |
én is támogatom az ötletet mert épp abba a helyzetbe vagyok hogy törölnöm kéne 1-2k körön belül az egyik azaz az első orim de nincs szívem hozzá:s
meg szeretném tartani de mivel akadályoz abban hogy kis kéket szerezzek kénytelen vagyok.....:( ezért lenne joo hogyha át lehetne tenni mert akkor az orim is megmeradna és tovább tudnám folytatni a játékot:) remélem minél hamarabb megvalósul:p |
Quote:
|
na az lenne a legjobb megoldás:p
legalább megmaradna az első orim:D |
Támogatom a javaslatot!
Lehessen átrakni saját magam anarchista csoportba normálból! 1. bármikor kérhessem 2. csak VIP országgal lehessen átmenni anarchba 3. de VIP kört ne vonjon le érte (zérónál sem vonódik, ha évente csak 1x csinálod) 4. maradjon minden úgy, ahogy átléptetem (tehát ne pucolódjon le, mint zéróstartnál) 5. viszont a 4. pontért cserébe induljon 30% morállal 6. NE naponta növekedjem a morál 1%-ot, hanem körönként 1%-ot 7. természetesen pénzosztással NE lehessen meggyorsítani a morálnövekedést Gee |
1etertek, jol osszeszedted.
|
Quote:
|
Köszönöm nektek a támogatást :)
Az "elsuhanást" nem tartom szerencsésnek a játék szempontjából, balesetekre és visszaélésekre adhat lehetőséget. Pl véletlenül belépek az 'elbújtatott' oriba és visszajön 'elbújásból' és máris 2 orim van 1 csopiban tök véletlenül... :S Illetve ha meg lenne oldva, hogy ne tudj előjönni amig át nem suhansz felette, és esetleg az aktív oriddal nem tudsz szintet lépni, akkor 1 országod használhatatlanul ott fog vesztegelni... Én nem szívesen variálnék 1 normál csopiban több országgal... De persze az ötlet nem rossz, de szerintem túl bonyolult lenne kivitelezni és tökéletesre faragni a dolgot ahhoz képest, hogy mennyi előnye lenne. Gee |
All times are GMT +1. The time now is 13:19. |