![]() |
Quote:
Ha egy ori meggömbözi a másikat attól miért lássa a gömbözött a gömbözőt koromfeketének a pontlistában? (remélem jól írtam) Mostanában nem csináltam ilyet, de régesrégen még amikor a régi verzió volt ezt tapasztaltam. |
Ati!
Regen en is csinaltam mindig ilyet, de a valaszt en se tudom ra, hogy miert!:D Addig rendben volt hogy lattam a pontlistaban milyen faj es szemelyiseg, de utanna is rendszeresen gombozgettem a szovijeimet.... Talan meg az lehet magyarazat, hogy regen ha jol emlekszem, WAP-on nem volt szovetseg menupont es csak igy lehetett vagy igy volt egyszeru megnezni a szovit hogy mi van vele.... |
anno volt egy szövitársunk aki picit majrézott:))
gömböt kapott tisztára be volt párázva Na vele megcsináltuk, hogy 1 kör alatt személyenként meggömböztük rengetegszer. Mivel akkor csusztunk feljebb, nagyon megijedt a srác:))) Mondjuk majdnem megszivtuk, mert behuzta az összes ijunkat:)) na de amilyen ideges volt a szöviforumon:)) főleg amikor mondta , hogy gömböznek ezerrel, nagy bajt érez:)) elmegy szabira:)) Mi meg mondtuk neki minket nem gömböznek, közben majd lefordultam a székről Arrol nem beszélve körönként nyomta a távot:)) Éjfélkor megmondtuk neki mi a pálya:)) Jo poén volt:) régen volt, de jo volt. |
Quote:
volt egy szövim aki így akart ilyesztgeni minket, hogy begömbözött:PP mert ugye az eseményekbe láttuk hogy valaki meglesett:) -nehezen tudtuk leszoktatni az illetőt, pedig a runa is nagyon drága volt abba a csoportba:) |
Na, gondoltam én is kipróbálom, mi olyan jó ebben, úgyhogy legömböltem a szövi egyik szabis tagját, aztán várom a hatást :D
|
hódos életem legjobb szövijében bevet szokás volt egymás bukott gömbözése, unalmas időkben, lazította a feszültséget, s nővelte az összetartozást
|
Quote:
|
Quote:
jo poén volt, akkor mentünk feljebb vagy 40 helyezéssel és majdnem mindenki uj volt. már az ellen. UA. a szövi, mikor a srác szabin volt mindenkit megvertünk és lenyomtuk alulra. Visszajött szabirol soha nem sikerüt nyernünk. Már mondtuk neki, ideje szabiznia vesztésre állunk:)) |
Quote:
Quote:
Ezek jók:D:D:D:D |
Egyszer én is csináltam, annyira untuk az életet a leánykával... :D
Megjegyzem nekem sikerült, ő meg még le is bukott. :p Ugye emléxel rá, Szépség? (már ha valaha olvasod ezt a hsz-t :D) ;) Semmi más, mint egymás szórakoztatása, unalom ellen megteszi. |
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |