![]() |
Quote:
Bár ahhoz a zenéhez már hangulat kell nekem. Iszonyatosan durva zene. Szavazást mégsem indítottam mert nem tudtam annyi stílust összeszedni amiért érdemes lenne még egy topicot nyitni. |
Quote:
De inkább nem teszem :) A goa pedig tényleg durva zene, nekem is kell hozzá hangulaz, de sokszor meg is van :D |
Quote:
Mellesleg ha a technot értékeled akkor mindjárt belinkelek ide egy videót amiért már a ki mit halgat most ban egyszer megkaptam a magamét de vállalom. :D |
|
Nana, ne essünk túlzásba :)
a techno nem a kedvencem :) a goát is csak meghallgatom :) ha olyan a társaság :) és néha jót tesz :) |
Quote:
Ahogy a bogár is mondta tutira ott is a "más" fog nyerni. Zeneileg én is mindenevő vagyok, de nem akartam már mindet kipipázni, de pár együttest amit kedvelek idebökhetek... az után írányozzon midenki ahová akar :D -U2 -Toto - 2Unlimited -Offspring -Eddy Grant -Eros Ramazzotti -UB40 -Dr Alban -Dj Bobo -La Bouche -Captain Jack -Roxette -Scooter -The Prodigy -Bruce Sringsteen -Depeche Mode -Michael Jackson ...és még sok más A volt Jugoszláv tagköztársaságok közül: -Dino Merlin -Ceca -Colonia -Hari Mata Hari -©ako Polumenta -Saąa Matić -Dr Iggi -Goran Bregović ... és mégtöbb más :D A magyar elóadók közül: -Kerozin -Kozmix -Máté Péter -Edda -Republic -Piramis -Ákos -Omega... Kóbor Jancsi mindig is nagy arc volt :D ...és persze, hogy még sokan mások :) Komolyzenét is alkalmattán szoktam halgatni. Nagy kedvencem pl: -P.I.Csajkovszkij - Hattyúk tava -Georges Bizet - Carmen -Maurice Ravel - Bolero ...soha nem felejtem el kisiskolás zenetanáromat, aki 12évesen megszerettette velem a kolmolyzenét. Feltett egy lemezt és az osztálynak le kellett rajzolni mit hall :rolleyes: Néha nagyon brutálisra sikeredett, de meglepő, hogy az esetek 70%ban gyakorlatilag azt rajzoltuk amiről a zene szólt :) Például amit az osztály művelt Bedrich Smetana - Vltava című művére... uff ... a rajzok nagyon eltértek, de amikor összeraktuk a őket minden ott volt ... a folyó teljes szakaszában minden eseménnyel, ami mellet elhaladt, csak nem 1rajzon, hanem mindenki más-más dologra lett figyelmes :) Vannak dolgok amire úgy érzem örökké emlékezni fogok...szép kisiskolás emlékek :rolleyes: :o Nagy szerelmese vagyok a zenének és véleményem szerint lehetetlen összeálítani egy olyan listát, amire azt lehetne mondani, hogy nah... ebben minden zenei irányzat benne van :) |
Ahogy a Bad Boys II-ben mondják: "...de a hipi-hopit is csípem.", de sok más stílusú zenét is szívesen meghallgatok.
|
Quote:
|
Quote:
# ambient # acid house # acid rock # acid trance # aggrotech # ambient # barokk # black metal # blues # boogie woogie # breakcore # breakbeat # country # dance # dancehall # disco # drum and bass # dzsessz # electronic body music # elektronikus zene # Ethereal Wave # fado # folk rock # futurepop # gabba # glam rock # goa trance # gothic rock # gregorián # hard rock # hardcore techno # heavy metal # hip-hop # house # IDM # industrial metal # jugband # klasszicista # klezmer # metalcore # neofolk # New jack swing # nu metal # nu scool breaks # opera # pop # progresszív rock # pszichedelikus rock # punk # reggae # reneszánsz # rhythm and blues (R&B) # rock # romantikus # salsa # ska # soul # stadion rock # tangó # techno # trance # újhullám # viking metal |
Mi lenne ha összegyűjtenénk a stílusokat? :D
Bimmbimm listáját tehát kiegészíteném: death metal doom metal folk metal glam metal gore metal grind metal power metal progresszív metal thrash metal white metal |
All times are GMT +1. The time now is 07:27. |