![]() |
Quote:
De azért írok valami "okosat" :) 590hekiből hoztam 40et. Ami járt volna 6%, az 35,4 hektár. A szövim is beütötte, ő 550hekiből hozott, 38at. Ami járt volna neki, az 33 hektár. Mármint ha a 6%, az 6%... Ha 7 % ot zsákmányolunk, harcos szem.nélkül akkor lenne: nekem 41,3, szövimnek, 38,43 hektár a jutalmunk. Az említett, 6,66% se okés, mert akkor nekem, 39,3 hekit kellett volna hoznom, szövimnek meg 36,7hekit. Maximum. Mert a távolság ugye csökkenti a zsákmány nagyságát. Ehelyett, nekünk több volt. :p Tehát a legvalószínűbb, hogy 7% a zsákmány, csak a távolság csökkentette annyira, hogy 40 heki legyen a jutalom? Akkor lehet, hogy én is jól tudtam, és az a 6, nem 6, hanem 7%? :D |
lefelé 3, felfelé 7. ha ennél kevesebb jön ki, akkor van építés alatt lévő területe
|
Quote:
|
hy!
Nálam a következő eset állt fent: kimentem támadni 2 sereggel, 1000-1000 íjjal (!) az egyiket 1, a másikat 4 tábornok vezette. Az első sereg hozott 8 hekit,a másik 20-at, pedig elmondásotok szerint az első támadás után alámkerülhetett, mégis 2,5-ször annyi földet hoztam től. Na akkor ez most hogy van? |
Quote:
Sztem az első ütés hozta a 20 hekit!! |
kb 280 heki volt az ország területe akit támadtál?
akkor első ütés~20 heki, felfelé ütés 7% második ütés~8 heki, lefelé ütés 3% ha jól számolom:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lényeg, hogy a seregküldés szerint csapódnak be, így lehet számolni, hogy a 2ik sereg akár nagyobb is kell legyen, hogy lefelé is beverd ugyanazt a valakit :)
Eseménykiírási sorrend meg tényleg véletlenszerű ha ugyanabban a körváltásban ment be több sereg. /nem esküszöm meg rá, de ha jól emlékszem, régebben a seregküldés sorrendje se számított, volt tapasztalat olyanra, hogy szövivel támadtunk ketten ugyanarra, mindketten felfelé, de az elsőnek indult hozta a kevesebb földet, míg a 2iknak indított a többet/ Ha jól tudom mióta bevezették a folyamatos értékfrissülést körváltás közben, azóta biztos 100%-ig, hogy az indítási sorrendben érnek oda a seregek. Remélem nem mondtam nagy hülyeséget, ha igen, plz szóljatok :D |
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |