![]() |
Quote:
Különben meg 3 nap pihibe belefér szerintem hogy olykor kaput nézz magadon, elvégre az 10 körig nyitva marad. |
Szerintem is simán lehetnének, infószerző akciók, az h evel menekülnének a tolisok az sztem nem reális, mivel kinek kell 1 oan szövis aki háború
elején elvégzi a dolgát aztan lelép szabizni, szóval normál esetben ennek semmien veszélye nem kell legyen:) |
Quote:
Akkor meg mi a lényege az egésznek? Maga a neve zavar benneteket a súgóban,? Vagy a TK nyitás se legyen támadó jellegű ? Csak nekem azt mondjátok meg miért ez az egész? :) Szeretném megérteni, de nem jövök rá. Esetleg fizikai fájdalmat okoz a toliknak, hogy a vari tud infózni a toli + nem? :D Vagy mi? Megköszönnm, ha valaki értelmesen le tudná írni, mert az mind csak üres filózás :) És nem Synk, nem fér bele! Nálad lehet, hogy igen, de nálam nem. :) A 72óra pihi az 72óra pihi. Eszemben sincs azon mégcsak gondolkodni sem, hogy az elmúlt 8-9órában néztem e TK-t. |
Quote:
A tolisként üzemelő gómunk most lépett utánunk, és még védett. Kellene éplista meg seregfelmérés, de nem megy, mert ő védett, pedig mi megnyitnánk azt a kaput szívesen neki. Ugyanakkor mikor én léptem minden infószerző variakciót tudtam bonyolítani kényelmesen, azaz elláttam a klánt gömbökkel, meg mágiafelderrel, sőt igen királyul elláttam ezt a feladatot, merthogy készültségem ezerrel volt, lévén védelem alatt felesleges a szieszta, védelem, hasonlók. |
Quote:
Ez így már játékkorlátozás lenne. Majd jönnének az MF játékosok és mondanák, hogy milyen dolog az, hogy egy szövi infózhat róla védelem alatt, de ő ugyanezt miért nem tudja megtenni? Ebben az esetben a módosítás a szövetségi akció kategóriába kéne sorolni, mert ugye egy MF fizikailag nem képes rá. Nem jó ez így Synk. |
Quote:
Mint ahogy mágiafeldert se azért néztem védelem alatt, mert nekem szükségem volt rá, sőt még a gömböket se én hasznosítottam. Az MF-ek meg MF-ek, ők télleg nem tudnák ezt használni, viszont nem lehetne ellenük se, mert nincs védelem nélküli szövi akire kaput lehetne nyitni, szal igazi hátrányba nem kerülnének. |
Sztem van ennél egyszerübb oka, szabi előtt 12 órát el kell tölteni akció mentesen, namost ha én mondjuk meek szabira, és előtte többiek megkérnek h mielőtt lépek nézzek néhány célpontról infót, akkor ezt nem tehetem meg mivel akkor utánna kell várjak 12 kört, elmehessek szabira, és nah ne jöjjön senki aval h de elmegy magától, mert 12 kör alattsok mindent lehet csinálni 1 orival...
|
Quote:
Szal ha jól értelmezem, te azt szeretnéd hogy védelem alól lehetne infózni, de védelem alatt lévő orit semmiképp sem? :) Nekem ez sántít valamiért :D Nah jó... hát köszönöm szépen. Valójában értem és, hogy mit miérty akarsz, de attól még nem lopta be az ötletet a szivembe :D Nekem ez akkor sem tetszik. Ha Tk-znak rám 24órán belül ütők nehogy engem üssenek ... 3napot várni , hogy beverhesssem, mert küldte a tolikat? 3nap alatt 3x elfelejtem...szal nem, továbbra sem tetszik magánügyek miatt :D |
Quote:
Az MF teljesen egyenértékű játékos. Ő nem infózhat tolikkal, viszont őt se tolizzák. Szövitagot meg lehetne felmérni védelem alatt is, csak másra kell nyitni a kaput... Teljesen ki van egyenlítve a dolog. Én se vagyok híve annak, hogy legyen akció amire nem lehet reagálni. |
részemről nem támogatom, háborúban nehogy már szabizhasson a tolvaj 2 körrel azután hogy nézett nálam friss éplistát, és mérte a seregeim.
jó ez így, nem kell mindent túlbonyolítani. vagy akkor csináljunk sereges akciót is ami nem minősül támadásnak, pl megszállás, és egy körig láthatom a tanácsadóját ha befért a seregem:D nonszensz, de nálam kb ezzel van egy szinten:P |
All times are GMT +1. The time now is 15:56. |