![]() |
Quote:
a végeredmény a lényeg:D |
Quote:
A végeredmény is nagyon fontos de szerintem az is hogy hol mennyit kapsz, mert ha csak tekercsed van kint:eek: akkor amire legörgetem, hogy megnézzem mennyi:rolleyes: |
hát nemtudom, szerintem most is átlátható sőt...
|
Hali Hódítók
A piac tagolásával egyetértek s megfontolás tárgyává tenném a következőket is : - többször jártam úgy hogy elgépeltem az árat ( ez főleg figyelmetlenség volt sajna , de sokat veszítettem miatta ) , ha a piaci ártól jelentősen eltérő áron ( több mint 20 % ) szeretném kitenni az árút , katonát stb megjelenne 1 figyelmeztetés s rákérdezne hogy tényleg ennyiért teszem - e ki s miután leokézom csak akko küldené el a piacra - jó lenne ha a helytartó a raktárakat is lekezelné s kitenne piacra el nem férő árút , vagy meghatározott mennyiséget akár piaci áron , akár fix áron |
Quote:
|
Quote:
|
Hali
Éjszaka nem rágódok semmin alszom , ez 1 játék , csak sokszor megtörténik ho nem tudok belépni mert közbejön valami és a raktáraim televannak ( nem a visszajövő árura gondoltam 1 - ső sorba hanem a termeltre ) és jó lenne ha a helytartó lekezelné - persze ezt is lehetne maximalizálni pl 1 szer 1 nap , egyébként meg idegesítő miko néhány 100 millát vesztek azért mer 1 nullával többet vagy kevesebbet irtam az árba. |
több odafigyelés. ennyit tudok mondani. majd pár hónap piacolás után rutinból fog menni.
a másikra meg annyi, hogy akkor építs nagyobb rakit, vagy ott van a wap lehetősége. azon két perc alatt ki lehet rakni a cuccot a piacra. elég hamar meg lehet oldani. ezeket ne bízzuk már a ht-ra. kényelmi funkció, viszont ne csináljon már mindent helyettünk. |
És ennek már az égvilágon semmi köze a piac tagolásához, úgyhogy kérek mindenkit, hogy az offtopic részeket mellőzze. Ha új javaslat van, azt új javaslatként fel lehet tenni, de érdemes előtte megnézni, hogy el volt-e már vetve (jelen esetben igen). Köszönöm.
|
Én is támogatom az ötletet:D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:22. |