Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Seregek "hazakísérése" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1331)

Valezius 01-20-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67380)
én úgy vettem észre hogy kiküldöm 2 körre lévő orira a seregemet és 2 kör odaér a harmadik kör végén (lehet hogy rosszul vettem észre) kiírja hogy győztem-e vagy nem aztán 2 kör míg hazaér nem?!!!:cool:

Hát nem, 2kör odaér, és akkor írja ki...

Viz 01-20-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67380)
én úgy vettem észre hogy kiküldöm 2 körre lévő orira a seregemet és 2 kör odaér a harmadik kör végén (lehet hogy rosszul vettem észre) kiírja hogy győztem-e vagy nem aztán 2 kör míg hazaér nem?!!!:cool:

A harmadik kör elején írja ki, de akkor már útban is vannak hazafelé szal 4 körre rá h kiküldted otthon van.

csukja 01-20-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67379)
Gondolj bele. Ha valaki megpróbál beütni (sikertől függetlenül) és épp gép előtt vagy (sokszor megesik) és ugyanabban a körben elindítassz ellen eggy támadást akkor úgy érsz be hogy a seregének nagy része nincs az oriban. Egy földszerzést így semlegessé lehet tenni és még sok más dologra is lehet használni. Tulajdonképpen a hazakísérések elősegítése végett van a teljes krónika is csak ott nem a sértett kísér haza.:D A varisokról: Ha egy hadis csúnyán kimegy valakire akkor előfordulhat hogy egy szövi nem hadis tagjai is beférnek hozzá. Ez akár négy sereget is jelenthet egy körben (vagy sokkal sokkal többet de az már a hadis hibája. :D ) mindamellett hogy a tolik gyujtják a varik pedig rengetik ezrrel. Ezért kell nagyon átgondolni eggy támadás taktikáját hogy az ijeneket el lehessesn kerülni.
Ez mind megszünne.

ebbe igazad van de én azt nem mondtam hogy jó a javaslat mer !nagyon rossz! csak mondtam hogy azt se tudom minek vetették fel!:cool:

Viz 01-20-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67383)
ebbe igazad van de én azt nem mondtam hogy jó a javaslat mer !nagyon rossz! csak mondtam hogy azt se tudom minek vetették fel!:cool:

Te nem csak azt nem tudod hogy minek vetettük fel hanem azt se hogy miért nem jó?:)

csukja 01-20-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67385)
Te nem csak azt nem tudod hogy minek vetettük fel hanem azt se hogy miért nem jó?:)

nagyon vicces de tudom mivel én is elmondtam az érveimet meg 4oldalt írtunk és olvasni én is tok!!:cool: :D :D :D

karesz6 01-20-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67383)

Tudom. Csak azt próbáltam leírni hogy miért lenne rossz. :D

Synkel 01-20-2007 13:11

Ugyan felesleges, de ha már elolvastam, szaporítom az ellenzők táborát. Értelmetlen a javaslat.

Burning 01-20-2007 13:39

szerintem ati nem fog ide írni csak átrakja;)

laziga 01-20-2007 20:04

szerintem hüleség :P
De meg mosolyogtatott :D

All times are GMT +1. The time now is 12:10.