![]() |
Quote:
Nah de ha felfele a házgyújtás a megoldás nála, melyik az faj amelyiknél ez nem jön be :) Azaz pl: akár az Ork-Gnóm stb..(kivéve tolist) mindegyiknél a házgyújtás húzós. |
Azert nem jon be a többi fajnal mert azoknak van tolijuk...
Na mar most magas hekin kb 5-7% kocsma is eleg jo vedelem.Foleg az A ba.Ahol nagy a hekielteres orszagok között.Ha viszont az orias is nekiall kocsmazni elveszik az elonye hogy nem kell neki... Minden fajnal lehet gyujtani de az oriasnal tuti mert neki az elonye a kocsmahianybol adodik... |
Nah de tételezzük fel, hogy az óriás is tart kocsmát. Mondjuk egy óriás varázsló, hadügyileg bevédve és van kocsmája az jónak mondható, szerintem jobb talán mint a gnóm(varázs-hadis szintén), mert bár a gnómnak +10% lakás tekije van, de a gnóm varázslókat könnyeb tolvajjal lekapni, ill. a gnóm készültsége jobban csökken varázslatoként(1-2%).
|
én nem alaptalanul ynitottan ezt a topikot és kérdezősködöm, ugyanis találkoztam már only óriás szövivel (kiélezett félelf orimmal)
nekem is volt persze szövim 1 óriás 1 elf(hadisok)és még 1 óriás(varis) Hát ellenünk aztcsinálták, hogy az elfet lerengették nekem a varisuk (megjegyzem mindegyik eléggé jólállt varik és tolik terén is) leírtotta napi 2-3k tolimat így egy időután már nemfértem be hozzájuk tolikkal, illetve egy másikuk meg lekészüzött eléggé rendesen a varisunkat bepusztították egy nap alatt 3x a maradék szegény hadis utána már nemnagyon tudott ellenük mittenni.. Hozzá kell tenni a szövetségem nemnagyon volt felkészült, sőt.... tőlem pedig elfosztottak 1x 300millát, mert valaki megbolygatta apijacot és 4kért berakott tekiket is megvették (4. szinten) Hát azóta "szeretem" én az óriást :) |
Quote:
|
directornál az igazság..bár full óriás szövi télleg nagyon durva..3 hadis és egy varis hadis..hmmm..csodákra képes.szövifelmérésekkel van kicsit gond..
|
Most nem azert de egy lenti csopibe eleg furca ha egy orias at varizza ez elfet.A pajzsot meg a bonuszat is ...Es egy varis gnommal se tudnak mit csinalni csak nezegetni.Mert a gömb meg menni fog de a pajzson mar nem mennek at.:)
Ugyhogy szerintem is ti voltatok kicsi gyengek hozzajuk. Amugy az orias-ra szerintem telleg igaz hoyg kcisi hekin marha eros de magas hekin mar gyengul.Pl a hazgyujtas a vegen mar soakt visz nala is... |
Quote:
A probléma a szövijeiddel voltak,mivel semmit nem tettek,annak érdekében,hogy védjenek,így könnyebb dolgunk volt.Egyébként elég fair voltam,amikor azt mondtam nektek,hogy az egyenlőtlen harc miatt,inkább fejezzük be,meg így izgalom sem volt benne..:)Amíg nincs rendes szövid,addig mindegy,hogy az ellen óriás,vagy vmi egyéb. |
merthogy te lettél ovlna az egyikük :D
Az a probléma, hogy mindamellett, hogy gyengék voltak a szövijeim ahhozképest nagy egoval rendelkeztek én ugyan nem voltam vezér, de nemhalottam ilyen üzenetet! :) |
Igen,én lennék az egyik...:)
Nem hallottál erről?Kérdezd meg a varist...:) Egyébként meg nem rendelkeztünk nagy egoval, csak felháborodtál azon, hogy megtámadtalak, erre annyit tudok mondani,hogy nem kell 500millát benn tartani.:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |