![]() |
Adónövelés
Az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a morálváltozó nem csak az adó mértékétől függne, hanem az adóváltozás mértékétől is. Vagyis, ha nagyobb mérétékben emelnénk az adót jobban kezdene zuhanni a morál, és fordítva. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem az adó jó így ahogy van. Igazán komoly szerepe a régi típusú párbajokon van, de ha megemelnénk a hozamát, akkor annak a párbajfajtának is lőttek. |
Quote:
Quote:
Van éppen elég bevételi forrás, az adó elsősorban egy ország egyensúlyában játszik szerepet, mely egyensúly jelenleg szerintem jól működik. |
nem
Quote:
Egyébként szerintem annál már igen nagy gáz van, akinél az adóbevételből kell tápolni a katonákat... |
Quote:
|
nem lehet
Szerintem valami olyan adóbevétel lenne normális, amiből pénzhiány esetén lehetne építkezni (értsd: nyersanyagot venni), vagy esetleg rúnát, gabonát venni, ilyesmit.
Most ugye spec 5. csopiban ezt sem lehet. Egy házat sem lehetne felépíteni az adóból, sőt 1db rúnát nem tudok venni belőle... Milyen adó ez? Ha már van, akkor azért legyen értelme is. Nem azt mondom, hogy ebből kéne élni, de valami okosabb minimumot azért adhatna. |
Quote:
|
Quote:
Én csak annyit mondok, hogy legalább lehessen belőle építeni! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:34. |