Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Bulvár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1326)

Kutyuleee 06-06-2007 00:03

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 101451)
Azt a mindenit! Miről maradtál le! Remélem túléled!
:D:D:D

Hát eddig sikerült talán ezután is menni fog:D viszont ami boldogit hogy az a .************************ **************** *************** *********** Paris Hilton most élvezheti a dutyit még akor is ha egy elit börtön vip osztályán:D:D:D:D:D

(a csillagozott sorba mindenki azt gondol amit akar:p)

Ditke 06-06-2007 00:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101452)
Hát eddig sikerült talán ezután is menni fog:D viszont ami boldogit hogy az a .************************ **************** *************** *********** Paris Hilton most élvezheti a dutyit még akor is ha egy elit börtön vip osztályán:D:D:D:D:D

Szerintem azt mindenki tudja, hogy mit gondol, de azt nem, hogy te mit gondolsz... :D Szóval? :D:D:D

Tsobi 06-06-2007 00:10

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101449)
És én nem láttam még a ciciket???:eek::D:D

Párszor már adta a TV :)
Egyébként nem fér a fejembe,hogy ha már egy ilyen jellegű,személyes dolgot mívelek,ráadásul egy iskolában,akkor miért nem vagyok képes a nyomokat eltüntetni legalább ... Engem sosem zavart,hogy a nők ilyeshfajta képeket csinálnak magukról .. sőőőt :D De hogy az ilyeneket egy általános iskolás diáknak kell megtalálni ...

Ditke 06-06-2007 00:11

Quote:

Egyébként pedig az egész élete tiszta élvezet, miért pont ezt hagyná ki?! :D:D:D

Kutyuleee 06-06-2007 00:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101458)
Párszor már adta a TV :)
Egyébként nem fér a fejembe,hogy ha már egy ilyen jellegű,személyes dolgot mívelek,ráadásul egy iskolában,akkor miért nem vagyok képes a nyomokat eltüntetni legalább ... Engem sosem zavart,hogy a nők ilyeshfajta képeket csinálnak magukról .. sőőőt :D De hogy az ilyeneket egy általános iskolás diáknak kell megtalálni ...

engem sem zavar amig az elsők között jutok hozzá ilyenhez, de ha már a 10000-ik vagyok nem is érdekel:p, viszont az tuti hogy ezután megnézem az iskolai gépek mappáit:D:D:D

Tsobi 06-06-2007 00:13

Quote:

Miért csukták le?
Erről lemaradtam :confused:

Ditke 06-06-2007 00:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101458)
De hogy az ilyeneket egy általános iskolás diáknak kell megtalálni ...

Tényleg borzasztó lehetett nekik, szinte magam előtt látom, ahogy szörnyülködve köldözgetik egymásnak mélben, és sms-ben! :D:D:D

Kutyuleee 06-06-2007 00:14

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101461)
Miért csukták le?
Erről lemaradtam :confused:

ha jól tudom kapott egy felfüggesztett mert ittasan vezetett lámpa nélkül, most megspékelte azzal hogy jogsi nélkül csinálta, elvileg 45 nap letöltendőt kapott, de ha jól tudom csökkentették...

Tsobi 06-06-2007 00:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101463)
ha jól tudom kapott egy felfüggesztett mert ittasan vezetett lámpa nélkül, most megspékelte azzal hogy jogsi nélkül csinálta, elvileg 45 nap letöltendőt kapott, de ha jól tudom csökkentették...

Csökkentették ... el sem tudom képzelni micsoda pénzek vannak a háta mögött a döntésnek ...

Kutyuleee 06-06-2007 00:19

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 101464)
Csökkentették ... el sem tudom képzelni micsoda pénzek vannak a háta mögött a döntésnek ...

az meg már föleg vicces, hogy egy alaphelyzetben kivételes fegyintézménybe került, ahol ezeken felül is egy VIP részlegbe... remélem azért is megkapja 2csokiba...

All times are GMT +1. The time now is 03:53.