![]() |
Igen... támogatom, az előttem szólók indokait magaménak is éreztem.
Egy dolgot hozzátennék ami fontos. Ha beírok egy felhasználónevet akár véletlenszerűen is, és simán rányomok egy enter-t, fent az ablak fejlcében meg is jelenik a hozzá tartozó ori neve és száma ha éppen van olyan. Szerintem ezt nem kéne kijelezni, ez is veszélyes lehet. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
igen, sajnos ettől fogva már csak egy lépés az ori feltörése... :( |
Én is egyetértek azért:D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én sosem próbálnék meg ilyet, mert feleslegesnek érzem, de jo lenne, ha védettek lennének ilyen szempontból az országok (mégha a gazdája nincs is tisztában azzal, hogy miként lehet nehezebben feltörhető jelszót megadni... esetleg erre lehetne egy utalás a regisztrációkor? :rolleyes: ) |
A felhasználónév ismerete elég durva fegyver lehet. Ha a tulaj védeni akarja az oriját, beállítja, hogy 1 óráig tiltva legyen rontott jelszó után. Ettől kezdve ő maga sem fog belépni, mert folytonos próbálkozásokkal ki lehet zárni onnan... Ha kikapcsolja ezt a lehetőséget, akkor gyakorlatilag felkínálta az orit a próbálkozóknak. Többnyire értelmes szavakat adunk meg jelszónak, mert azt nehezebben felejtjük el. Tuti vannak itt olyan jelszavak is, hogy 16dgt64@@ \\, de szerintem ez a ritkább esetek közé tartozik. A vipesek ha wapról akarnak belépni, eleve jobb ha az extra karaktereket meg ékezeteket kihagyják a jelszóból... Szal nem kell 5 millió év a feltöréshez...
|
Quote:
Synk, a zárolás csak a konkrét IP címre vonatkozik, te attól még be tudsz lépni, csak arról az IPről nem próbálkozhatnak egy órán át.:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:51. |