Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   TOLIS-bol VARIS !!!??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1319)

Burning 01-19-2007 19:36

az gáz, ha bevarizzák, de mindenkinél van jobb;).
és ezért jobb tolinak, mert a blöff ott érvényesül igazán.

Peter 01-19-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67199)
van jobb. de a gnómnál egy picit jobb, mert akár blfööfölhet is. viszont az nem titok, hogy tolinak jobb.

szerintem egyáltalán nem jó varis, mert a tolijai (amiből nincs annyi hogy ne férjenek be, mert variból kell neki több) nem védik meg a varik leölésétől és a kitekizéstől... és ha leszedik a varijait, akkor aztán blöffölhet meg amit csak akar, de már varizni sem fog tudni (a blöffölés is csak addig megy, mig nem csinálnak róla egy éplistát, amit még szerintem egy gyengébb toli is meg tud tenni, ha varis elfről van szó)
ezek mellett van valami értelme elfnek varis szerepet szánni? lehet neked igen, de én soha nem tenném...

Peter 01-19-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67201)

nem az a gáz, ha bevarizzák, hanem ha "betolizzák", legalábbis szerintem (varizással nem látnak semmit ugyanis :))

Viz 01-19-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67201)

Hadisnak is jó, kevés varival:D
De azért nem az igazi=) Tolis-varisnak viszont kiváló és még betonvédelmet is tud mellé tartani, persze inkább nagyobb hekin igaz ez.
Varisnak óriáson kívül semmi=9 De egyébként hatalmas nagy böszmeségnek tartom a full varis orikat:)

Burning 01-19-2007 19:39

ha meg toli leölik a tolijait.

Viz 01-19-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 67203)
nem az a gáz, ha bevarizzák, hanem ha "betolizzák", legalábbis szerintem (varizással nem látnak semmit ugyanis :))

Itt nem arról volt szó, arról hogy egy varis elf minek is "blöfföl" ha nem tudják elvileg meggömbölni? Ha meg meg tudják ott már nagy bajok vannak:D

Viz 01-19-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67205)
ha meg toli leölik a tolijait.

Te se játszhattál még sokat elffel:F
A Tiednek biztos leölik mondjuk...:)

Burning 01-19-2007 19:41

én is, mert átmész rajta minden tábival külön sereggel mészárra, aztán fele vari van:D
peter amúgy mindenkinek jó minden faj, ha tudja játszani. és ismerek elf hadit. annak szerinted mi értelme?

Burning 01-19-2007 19:42

nem játszottam még elffel sokat és lehet csak egy rossz felfogás, hogy jó varinak, de elárulnád, hogy egy vari miért nem öli le a tolijait?

Peter 01-19-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67208)
én is, mert átmész rajta minden tábival külön sereggel mészárra, aztán fele vari van:D
peter amúgy mindenkinek jó minden faj, ha tudja játszani. és ismerek elf hadit. annak szerinted mi értelme?

ráhibáztál, mert hadisnak még nem is olyan rossz

All times are GMT +1. The time now is 08:36.