Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Maximum föld (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1297)

Xeper 01-08-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 64454)
engem nem az zavar h valakinek a fel kell jutnia hanem nem tartom tisztességesnek.

Szerintem teljesen tisztességes nagy országot tartani, de jelenleg azért tatrt valaki nagy országot, mert eszetlen sokat lehet vele keresni. Ha felenged az aktuális top. Ezért is taartják olyan erősen pozíciójukat. De vannak akik tényleg normálisan játszva jutnak oda, őket miért kellene sújtani?
Javaslom a http://forum.queosia.com/showthread.php?t=117 témát mindenkinek. Talán életet lehetne bele lehelni, és több szem.. elven megoldás is születne, ami szerintem megoldás ennek a topicnak is :)

Ati 01-08-2007 21:54

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 64456)
nem akarlak megsérteni:
ha magas hekin akarsz elnni regelj anarchba.

Hmm? Épp most akarjátok bekorlátozni a max hektárt, akkor miért mondod, hogy menjen egy másik csoportba, ahol ugyanúgy be van korlátozva? Ez értelmetlen.

(Tudom, tudom, megint olyan szabályokat akartok, amik bizonyos csoportokban vannak, másokban nincsenek. Ezt már említettem előző topicocban, hogy már kapásból vétózóm, nem cél, hogy az anarch egy teljesen más játék legyen. Ez a Hódító, egységes szabályokkal. Néha eltérnek, de hogy még újabb eltéréseket vezessünk be, az nem fér bele.)

dreaman68 01-08-2007 21:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64458)
hogy az anarch egy teljesen más játék legyen.

az anarch egy teljesen más játék sztem....

Gazsy 01-08-2007 22:02

Ha szabad hozzászólni:
Lehet naiv vagyok, de azok akik oda feljutottak megdolgoztak érte! Nem?
Én sem tartom igazságosnak hogy W ben akkora ori van az élen hogy addig a számig el sem tudok számolni, de gondolom megdolgozott érte! Persze hogy előnyben lesz a 0,5 MRD-s tolimmal szemben ha véletlen fellép. De megküzdött érte, hát csinálja.
(Ui:Én kezdő vagyok és naiv)

Bea Baba 01-08-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 64456)
nem akarlak megsérteni:
ha magas hekin akarsz elnni regelj anarchba.
ha termelni akarsz azt megteheted 1200 hekin is -vagy alacsonyabban de mondjuk magasabb szinten

Na csak nem én fogalmazok hülyéül:D Te nem figyelsz,amugy nem fogok megsértődni ez játék ahol természetes h mindenki a maga szempontját tartja elől:) Lényeg anarchban más játék megy, nincs időm anarchra, és mint mondtam én szeretnék 1szer aktiv 1Aban jaccani, anarchbol ez nem fog menni, mivel itt serintem én vok a leg kezdőbb nyugodtan kijelenthetem magamról h nem vagyok képes fentebb megtermelni azt pénzmennyiséget amit jónak látok:)

dreaman68 01-08-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 64469)
Na csak nem én fogalmazok hülyéül:D Te nem figyelsz,amugy nem fogok megsértődni ez játék ahol természetes h mindenki a maga szempontját tartja elől:) Lényeg anarchban más játék megy, nincs időm anarchra, és mint mondtam én szeretnék 1szer aktiv 1Aban jaccani, anarchbol ez nem fog menni, mivel itt serintem én vok a leg kezdőbb nyugodtan kijelenthetem magamról h nem vagyok képes fentebb megtermelni azt pénzmennyiséget amit jónak látok:)

ha beállsz 2-3 száz hekin jól kiépett oriban a képzésből lehet termelni

én csak azt mondom h nem helyes és bekorlátolnám a hekiszámot

Senki 01-08-2007 22:07

azért mert egyesek nem feljutni akarnak 1000 kör alatt, hanem jóval több időt rááldoznak arra, hogy feljussanak 3000 heki fölé, vagy azért mert néhányan csalnak, nehogy leszabályozzuk már a max földet. Azért mert neked most és azonnal kell az első hely, nem lesz a tied. Se 5. szinten, se A-ban. Ha az a bajotok, hogy egyesek csalnak, akkor azzal foglalkozzunk, ne kikerüljük a problémát. Ez ugyanaz kicsiben, mint amit németek terjesztettek be, hogy börtönnel büntetendő legyen a humanoid szereplőket számítógépes játékokban megölő játékos... Inkább vegyék el a gyerektől a játékot a szülők, ha fiatal hozzá, de nem, nem nevelnek, hanem terrorizálnak, ahogy amerikában az anya nem szoptatja a gyerekét, mert milyen fertő, hogy az a szájába veszi a mellét, "piha! Degenerált világ..." Nem kell kidobni mindent, csak mert vissza lehet élni vele... a párnától nem rettegünk, csak mert meg lehet vele folytani valakit???
Tudom, kicsit elkalandoztam, de néha kell szerintm az erős példa... :rolleyes:

Synkel 01-08-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 64469)

Nekem ma mondta valaki, hogy napi félmillió tekit ír, szal nem lesz gondja A-ban, mert már az útja is le van szervezve. Ezeknek a termelőknek a 90%-a ugyanis ő maga sose használja fel a termelt javakat. Minek ír napi több százezer tekit az aki nem akar kimozdulni a csoportjából? És hova lesz szerinted az a tekimennyiség?

Gazsy 01-08-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 64473)
Nekem ma mondta valaki, hogy napi félmillió tekit ír, szal nem lesz gondja A-ban, mert már az útja is le van szervezve. Ezeknek a termelőknek a 90%-a ugyanis ő maga sose használja fel a termelt javakat. Minek ír napi több százezer tekit az aki nem akar kimozdulni a csoportjából? És hova lesz szerinted az a tekimennyiség?

Piacon korlátlan mennyiséget lehet kockátaz nélkül tárolni!!!

Senki 01-08-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64474)
Piacon korlátlan mennyiséget lehet kockátaz nélkül tárolni!!!

Hogy jött ez ide? :D Tudjuk. Synkelnek az a baja, hogy átadja ezt másnak és az viszi fel, ő meg lent marad termelni. Tudjuk, csúnya dolog, DE: akkor őt kell elintézni, nem mindenkit, aki esetleg magától jut el oda...

All times are GMT +1. The time now is 17:27.