![]() |
Quote:
Javaslom a http://forum.queosia.com/showthread.php?t=117 témát mindenkinek. Talán életet lehetne bele lehelni, és több szem.. elven megoldás is születne, ami szerintem megoldás ennek a topicnak is :) |
Quote:
(Tudom, tudom, megint olyan szabályokat akartok, amik bizonyos csoportokban vannak, másokban nincsenek. Ezt már említettem előző topicocban, hogy már kapásból vétózóm, nem cél, hogy az anarch egy teljesen más játék legyen. Ez a Hódító, egységes szabályokkal. Néha eltérnek, de hogy még újabb eltéréseket vezessünk be, az nem fér bele.) |
Quote:
|
Ha szabad hozzászólni:
Lehet naiv vagyok, de azok akik oda feljutottak megdolgoztak érte! Nem? Én sem tartom igazságosnak hogy W ben akkora ori van az élen hogy addig a számig el sem tudok számolni, de gondolom megdolgozott érte! Persze hogy előnyben lesz a 0,5 MRD-s tolimmal szemben ha véletlen fellép. De megküzdött érte, hát csinálja. (Ui:Én kezdő vagyok és naiv) |
Quote:
|
Quote:
én csak azt mondom h nem helyes és bekorlátolnám a hekiszámot |
azért mert egyesek nem feljutni akarnak 1000 kör alatt, hanem jóval több időt rááldoznak arra, hogy feljussanak 3000 heki fölé, vagy azért mert néhányan csalnak, nehogy leszabályozzuk már a max földet. Azért mert neked most és azonnal kell az első hely, nem lesz a tied. Se 5. szinten, se A-ban. Ha az a bajotok, hogy egyesek csalnak, akkor azzal foglalkozzunk, ne kikerüljük a problémát. Ez ugyanaz kicsiben, mint amit németek terjesztettek be, hogy börtönnel büntetendő legyen a humanoid szereplőket számítógépes játékokban megölő játékos... Inkább vegyék el a gyerektől a játékot a szülők, ha fiatal hozzá, de nem, nem nevelnek, hanem terrorizálnak, ahogy amerikában az anya nem szoptatja a gyerekét, mert milyen fertő, hogy az a szájába veszi a mellét, "piha! Degenerált világ..." Nem kell kidobni mindent, csak mert vissza lehet élni vele... a párnától nem rettegünk, csak mert meg lehet vele folytani valakit???
Tudom, kicsit elkalandoztam, de néha kell szerintm az erős példa... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:27. |