![]() |
Ugyanúgy lehet azt is kölcsönkérni, mint memóriakártyát.
De szerintem már minden lehetőséget kiveséztünk, szóval ennyi ... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
De ha az amire gondolok, akkor nem , csupán kicsit lassú :) Nah de kütyük. Ez nem feltétlenül ide tartozik, de ha más usb + kábel 9+ mittom én, akkor ide írom. Nos miért van az (nem próbáltam, de azt mondják), hogy 2külön billentyűzetet nem képes a pc felismerni? Mondom a lényeget; Egy pc játék, amit lehet többen is játszani (fifa 2007) és olyan kütyü/kábel kellene, ami az egyik billentyűzetet usbre alakítja (minden billentyűzet a házban hagyományos csatlakozóval van) így tudna 2 játékos egymás ellen is játszani azonos időben. Nekem azt mondták, hogy azt úgy nem lehet. Gamepadot, Joystickot + hasoló kütyüket össze lehet kombinálni billentyűzettel, de 2 billentűzetet semmi esetre sem. Egérhez 100% ban álítom, hogy van hagyományosról USB-re átalakító, de billentyűzethez nem találkoztam ilyennel. |
Cece konkrét leszek mert viszonylag sokat és rég óta jáccom konkrétan ezzel az évről évre újuló játékkal: HA két billentyűt összehoznál ahhoz két asztal is kéne... Szerezz be gamepadokat sokkal nagyobb fíling és csak egy + szék kell:)
De arra énis kiváncsi vagyok hogy két billentyű miért akadna:) |
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudok én gamepadon játszani semmit :(
Duke nukem annak idején bejáratták az ujjaimat a billentyűzetre és az egér + billentyű kombinációt is nehéz volt megszokni. Most meg gamepad? :( Áhh ... öreg vagok én már ehhez :p Azért köszi az infót mindenkinek. Egyébként nekem nem kell, hogy működjön mint billentyűzet, csakis a játékon belül. Tudjátok, Arsenal vs Manchester alatta két billntyűzet jelecske és lehessen egyiket balra, a másikat jobbra húzni. :) Nah mindegy. Majd más játszik gamepaddal, mert én nem. Az a baj, hogy senki nem tud játszani vele és aki gamepaddal nyomja az szív mint a torkos borz. Persze mindenre van megoldás. Cipelni a gépet egymáshoz és hálózatival összekötni, de az macerás. |
Nekem is lenne egy kérdésem a számítógép gurukhoz. :D
Létezik e olyan hangkártya ami több kimenettel rendelkezik (min2 de az pont elég is) és még azt is meg lehet vele oldani hogy erről a 2 kimenetről egy időbe 2 különböző zene szóljon? (egyik füles, másik hangcucc) /off: Member lettem. :D :D :D :cool: off/ |
Akkor kütyük no2 :)
Valahol olvastam egy routerhez csatolható izéről,ami a szgép kikapcsolt állapotában is tud le-fel tölteni torrent cuccokat. Ha valaki ismeri pls szóljon rám. |
Jó, használható, minőségi Wi-fi routert. és gépbe vevőt keresek.
Probléma a mostanival, hogy nem bírja pl a DC-zést e-mule-t mellette folyton levágja az msn-t. A régi 3-com-os routerrel nem volt ilyen gond. De bevallom, marhára nem értek hozzájuk. |
All times are GMT +1. The time now is 09:56. |