Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   országok távolsága egymástól (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1269)

analóg 03-30-2007 16:44

köszi a gyors választ

Gazsy 03-31-2007 17:50

Ma reggel érdekes eset történt. És nem értem! Ti biztosan tudtok segíteni!

Pontlista:
73 XXXXXX SzövimVarija 52.599 - 1.087 2 (2) Óriás
87 YYYYYY Ellenség 58.383 2.423 2 (3) Óriás
111 ZZZZZZ Én 52.969 - 739 ---

Ez a pontlista állás azután következő körben volt hogy Ellenség beütöztte a Varimat és elfoglalt 82 hekit tőle!

hogy lehet az hogy szövim és köztem van az ellen és én a szövimtől 2 körre vagyok de ellentől 3-ra(vándor miatt 2-ra) és a szövim is 3 körre van az ellentől???
Ellenség 2 körös támadást inditott szövim ellen! de amikor vissza akartam támadni akkor a varimtól 3 körre volt, igy nem tudtam támadáskor vinni a szövit...

Ez hogy lehet? a távolság elvileg csak körváltás után kellett volna, hogy változzon...

Valaki segítsen megérteni!
Előre is köszönöm!

Andrew 03-31-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83853)
Ma reggel érdekes eset történt. És nem értem! Ti biztosan tudtok segíteni!

Pontlista:
73 XXXXXX SzövimVarija 52.599 - 1.087 2 (2) Óriás
87 YYYYYY Ellenség 58.383 2.423 2 (3) Óriás
111 ZZZZZZ Én 52.969 - 739 ---

Ez a pontlista állás azután következő körben volt hogy Ellenség beütöztte a Varimat és elfoglalt 82 hekit tőle!

hogy lehet az hogy szövim és köztem van az ellen és én a szövimtől 2 körre vagyok de ellentől 3-ra(vándor miatt 2-ra) és a szövim is 3 körre van az ellentől???
Ellenség 2 körös támadást inditott szövim ellen! de amikor vissza akartam támadni akkor a varimtól 3 körre volt, igy nem tudtam támadáskor vinni a szövit...

Ez hogy lehet? a távolság elvileg csak körváltás után kellett volna, hogy változzon...

Valaki segítsen megérteni!
Előre is köszönöm!

ez a távolság abból adódik, hogy 6k pontra voltatok az ellenségtől, és ez a körtávolság már a pontkülönbségből adódik, ami pedig azonnal frissül :)

Gazsy 03-31-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83854)
ez a távolság abból adódik, hogy 6k pontra voltatok az ellenségtől, és ez a körtávolság már a pontkülönbségből adódik, ami pedig azonnal frissül :)

de nem értem... figy KV előtt 2 körre volt ellen a varimtól és tölem is 2 körre mivel vándor voltam... de a Kv kor beütte a szövimet... ekkor a körtávolságnak nme szabadott volna még változnia... nem? tehát a varimtól még továbbra is 2 körre kellett volna lennie...

Grabi 03-31-2007 18:04

dehogynem! ez a dinamikus pontlista

Andrew 03-31-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83857)
de nem értem... figy KV előtt 2 körre volt ellen a varimtól és tölem is 2 körre mivel vándor voltam... de a Kv kor beütte a szövimet... ekkor a körtávolságnak nme szabadott volna még változnia... nem? tehát a varimtól még továbbra is 2 körre kellett volna lennie...

én szívesen leírom mégegyszer :)
a körtávolság két dologtól függ
1. a helyezéskülönbségtől a csoport létszámához viszonyítva
2. a pontkülönbségtől

na most a ti esetetekben, kv elpőtt 55k-n volt a varisod meg az ellen is
ezért helyezésben is közel voltak és pontban is
de mivel beütötte, ezért lekerült a varisod 52k pontra, ő föl 58-ra, és így pontban már túllépett a kétkörös határon, ugyanis 4-5k pont különbségnél kezdődik el a 3 kör :)
ha még mindig nem érthető, leírom mégegyszer

Gazsy 03-31-2007 18:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 83859)
dehogynem! ez a dinamikus pontlista

de csak a pont érték változik a körtávolság nem!!!! ez a bajom!
jelen esetben akkor nem tudtuk hazakísérni!
más példa... ha megtámadnak és beütnek földre, akkor a pontszámod változik de még mindig 2 körre leszel(pedig pontérték szerint már 4-5 körre lennél).
az oké hogy a pontok dinamikusan váltznak! de a kérdés nem ez! hanme hogy a táv miért változott... ilyen még soha nem fordult elő velem...pedig volt már sok csatám...

Gazsy 03-31-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83860)
én szívesen leírom mégegyszer :)
a körtávolság két dologtól függ
1. a helyezéskülönbségtől a csoport létszámához viszonyítva
2. a pontkülönbségtől

na most a ti esetetekben, kv elpőtt 55k-n volt a varisod meg az ellen is
ezért helyezésben is közel voltak és pontban is
de mivel beütötte, ezért lekerült a varisod 52k pontra, ő föl 58-ra, és így pontban már túllépett a kétkörös határon, ugyanis 4-5k pont különbségnél kezdődik el a 3 kör :)
ha még mindig nem érthető, leírom mégegyszer

komolyan nem értem...sajnálom. hülye vagyok:(
ami támadás előtt 2 kör az földszerzés után is annyinak kellene lennie nem?

Gazsy 03-31-2007 18:11

tölem marad is 2 körre Kv után!! ez a poén... de szövimtöl akit támadott töle 3 ra ment... tehát akkor nem lehet már visszakísérni valakit???:confused: :confused:

Gazsy 03-31-2007 18:19

De most hogy elkezdtem törni az agyam...csak egy dolgot tudok gondolni... az ellen a csapódás előtti körben 3 körre bontotta mgát a szövimtől...ebben az esetben marad a 3 kör körváltás után...

All times are GMT +1. The time now is 11:36.