![]() |
köszi a gyors választ
|
Ma reggel érdekes eset történt. És nem értem! Ti biztosan tudtok segíteni!
Pontlista: 73 XXXXXX SzövimVarija 52.599 - 1.087 2 (2) Óriás 87 YYYYYY Ellenség 58.383 2.423 2 (3) Óriás 111 ZZZZZZ Én 52.969 - 739 --- Ez a pontlista állás azután következő körben volt hogy Ellenség beütöztte a Varimat és elfoglalt 82 hekit tőle! hogy lehet az hogy szövim és köztem van az ellen és én a szövimtől 2 körre vagyok de ellentől 3-ra(vándor miatt 2-ra) és a szövim is 3 körre van az ellentől??? Ellenség 2 körös támadást inditott szövim ellen! de amikor vissza akartam támadni akkor a varimtól 3 körre volt, igy nem tudtam támadáskor vinni a szövit... Ez hogy lehet? a távolság elvileg csak körváltás után kellett volna, hogy változzon... Valaki segítsen megérteni! Előre is köszönöm! |
Quote:
ez a távolság abból adódik, hogy 6k pontra voltatok az ellenségtől, és ez a körtávolság már a pontkülönbségből adódik, ami pedig azonnal frissül :) |
Quote:
|
dehogynem! ez a dinamikus pontlista
|
Quote:
a körtávolság két dologtól függ 1. a helyezéskülönbségtől a csoport létszámához viszonyítva 2. a pontkülönbségtől na most a ti esetetekben, kv elpőtt 55k-n volt a varisod meg az ellen is ezért helyezésben is közel voltak és pontban is de mivel beütötte, ezért lekerült a varisod 52k pontra, ő föl 58-ra, és így pontban már túllépett a kétkörös határon, ugyanis 4-5k pont különbségnél kezdődik el a 3 kör :) ha még mindig nem érthető, leírom mégegyszer |
Quote:
jelen esetben akkor nem tudtuk hazakísérni! más példa... ha megtámadnak és beütnek földre, akkor a pontszámod változik de még mindig 2 körre leszel(pedig pontérték szerint már 4-5 körre lennél). az oké hogy a pontok dinamikusan váltznak! de a kérdés nem ez! hanme hogy a táv miért változott... ilyen még soha nem fordult elő velem...pedig volt már sok csatám... |
Quote:
ami támadás előtt 2 kör az földszerzés után is annyinak kellene lennie nem? |
tölem marad is 2 körre Kv után!! ez a poén... de szövimtöl akit támadott töle 3 ra ment... tehát akkor nem lehet már visszakísérni valakit???:confused: :confused:
|
De most hogy elkezdtem törni az agyam...csak egy dolgot tudok gondolni... az ellen a csapódás előtti körben 3 körre bontotta mgát a szövimtől...ebben az esetben marad a 3 kör körváltás után...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |