Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Foglalkoztatottság (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1259)

Fradical 01-06-2007 08:12

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 63752)
ŐrtoronyAz őrtorony növeli országod védelmét. Támadásnál semmi jelentősége, ám védekezésnél annál több. A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat. Bővebben lásd: fajok súgó

Köszi!:rolleyes: A súgót elolvastam, a kérdésem nem erre irányult... Most nem írnám le újra...

laci 01-06-2007 08:30

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 63747)
Sziasztok! Ha nincs elég emberem, akkor a barakkokból elmennek a katonák, a tanyák nem termelnek, a raktárak nem raktároznak, idáig oké! De mi a helyzet az őrtornyokkal? Csak védelemnél nem látják el a funkciójukat, vagy más is történik? :confused:

Nem történik semmi más.

Killer 01-06-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 63747)
Sziasztok! Ha nincs elég emberem, akkor a barakkokból elmennek a katonák, a tanyák nem termelnek, a raktárak nem raktároznak, idáig oké! De mi a helyzet az őrtornyokkal? Csak védelemnél nem látják el a funkciójukat, vagy más is történik? :confused:

azt hiszem régen volt olyan,hogy a nem működők összedőltek,de a mai modern építési technológiákkal már nem áll fent ez a veszély!:D

Fradical 01-06-2007 19:24

Köszi szépen!:)

adrian 01-08-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by ro-bo-goo (Post 61718)
Végigoilvastam pár témát, de az alábbi kérdésre nem találtam választ egyikben sem.
Ha alacsony a foglalkoztatottság, akkor az mennyire jelent gondot?Egyáltalán jelent-e? Ha igen, akkor kb hány %-tól? Meg, ha alacsony foglalkoztatottságú orit támadnék, de katonákkal még nem férek be, akkor merre vigyem neki a foglalkoztatottságát? (vari-toli sikerül):D

Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj... :):) A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal.... :):D

Burning 01-08-2007 17:19

figyelj elvileg nem a kezdők oknélküli szivatása a lényeg;)
ha meg nem kezdőről van szó azt nem lopja/ártózza be az egész szövi (hacsaknem full varis/tolis szöviről van szó) és az már kb. beállítja úgy az oriját, hogy 1k-s emberhiánynál állnak még csak le a tornyok nagy részei.

U.I.: látom most, hogy regisztráltá mindenhez hozzászólsz, de ez nem baj. és remélem az, hogy néha egy kicsit hibásan fogalmazol és én ezt "kijavítom" nem hoz arra a gondolatra, hogy rád szálltam.

ro-bo-goo 01-09-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by adrian (Post 64371)
Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj... :):) A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal.... :):D

Nos, én a súgót elolvastam, te a kérdésemet nem:o Ugyanis épphogy nem a 100%-os foglalkoztatottságról volt szó!
Szerintem:D
Ja? OFF

All times are GMT +1. The time now is 22:15.