![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi szépen!:)
|
Quote:
Soha senki sem olvassa el a súgót, mert mindenki előbb teszi fel a kérdéseit, minthogy belenézne :P Sebaj... :):) A foglalkoztatottság mértéke lehet elég jelentős, mivel egy teszemazt 10k népességgel rendelkező országban ha egy számottevő része a népnek nem fizet adót, akkor a körönkénti bevételek mértéke jelentősen megcsappanhat. Ha olyan orit szivatsz, akihez vari-tolival beférsz és mondjuk a foglalkoztatottsága közel van a 100%-hoz akkor nagyon javaslom neked a tűzgolyó/emberrablás párosítást, hidd el csodákra képes, mikor annyi emberétől megfosztod, hogy az Intézőjében az épületei jelentős része 0%on működjön, ezáltal pl templomok esetében a varik úgy elhúzzák a csíkot, h csak úgy lesni fog az illető. Hátmég ha ezt a módszert szöviszinten alkalmazzátok a kiszemelt áldozattal.... :):D |
figyelj elvileg nem a kezdők oknélküli szivatása a lényeg;)
ha meg nem kezdőről van szó azt nem lopja/ártózza be az egész szövi (hacsaknem full varis/tolis szöviről van szó) és az már kb. beállítja úgy az oriját, hogy 1k-s emberhiánynál állnak még csak le a tornyok nagy részei. U.I.: látom most, hogy regisztráltá mindenhez hozzászólsz, de ez nem baj. és remélem az, hogy néha egy kicsit hibásan fogalmazol és én ezt "kijavítom" nem hoz arra a gondolatra, hogy rád szálltam. |
Quote:
Szerintem:D Ja? OFF |
All times are GMT +1. The time now is 22:15. |