![]() |
Teljesen világos számomra, ami a súgóban olvasható, és tisztában vagyok azzal, hogy ez így működik. Éppen ezért írtam, egy javaslat, amit elvégezhetne a helytartó, csupán kényelmi szempont.
A kiképzett katonák megérkeznek már röviddel válta előtt, így azonnal továbbképezhetők, nem szükséges fenntartani a barakkhelyeket. A javaslat az, hogy ezt megtehené a helytartó is automatikusan! Kényelmi szempont, hogy ne kelljen ott ülni váltakor. |
Quote:
Itt nem is lenne sok változtatás, a VIPesek sem kerülnek túl nagy előnybe, mert ha kiszámítod, hogy mikorra lesznek kész az embereid, akkor odaülsz a géphez, és szépen továbbképzed a katonákat, így a mezei játékosok is élhetnének ezzel a lehetőséggel. |
ha mát HT..
igazán meglehetne oldani, hogy kivállasztható legyen, hogy a HT képezzen e alapkatonát ha mínuszos a lakosság... + a kiarkási prioritást is én szeretnám beállítani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez a túl töltés tipikus esete nem?? kitámaodk max sereggel midnen barakkban közben arra a körre veszek ijjászokat igy 160% barraknyi katonám van:D Persze meglehetne oldalni, hogy a sereged atúltöltödés arányával együt gyengüljön, de akkor már megint egy másik játéknál bevezetettmódszereknél tartunk. |
Quote:
Egy másik módszer a kiküszöbölésre, hogy a körváltáskor úgy kell beállítani a servert, hogy előbb elmennek a helyhiányos katonák, és csak utána zajlik le a csata. |
Quote:
Védekezéskor csak annyi katona vesz részt az ütközetben, amennyinek országodban helye van. Az õrtornyok is csak a mûködésük százalékában vesznek részt a védelemben! Tehát a helyhiányosok igyis elmentek, vagyis nincs már túltöltés. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:25. |