![]() |
Quote:
Talán, mert szlovákiai cím, gondolom a pobox.sk-ról nem állapítja meg rögtön a progi, hogy ingyenes :D |
Quote:
De legalább azt tudnám meg egyszer h mi értelme ennek a 2x3 azonos normál csoportnak! Ha a freemailesek nem lennének többször akkorák mint a rendes mailcímesek, esetleg ráfoghatnám h a létszám miatt, de így lövésem sincs. :( |
Quote:
Akinek az nem jön be az regisztrál freemail-es csoportba és meg van oldva a gondja. (Volt régi szövivel nálunk is gond a regisztrációnál, de mi megoldottuk, igaz sokba volt neki... de azt a VIP-et azóta is használja legalább.) |
Quote:
|
Quote:
|
Nos akkor most mi a megoldás srácok ?
Nekem van egy országom az 5/T -ben . A párom regisztrált miattam a játékba. Ő most 5 X-ben van ! Én már mehetnék feljebb de nem akarok nélküle. Valamit segítsetek hogy oda kerüljön hozzám tutira !
Köszi |
Quote:
Vagy pedig az 5/x ből szeretnétek, ha az 5/T-be kerülne? Akkor Zero-start vagy újraregisztrálni. Egyébbként az miért is lenne jó, ha egy csopiba kerülnétek? |
Quote:
Próbáltam regisztrálni őt olyan e-mail címmel mint az enyém de folyton S-be rakta be . |
Quote:
|
Máris Nézem !
|
All times are GMT +1. The time now is 05:49. |