![]() |
ha vkit is érdekel :o
Zombin kívül minden orim van, 4félelf, 5 ember, asszem 13 ork, a többiről gőzöm sincs:D :D :D
Az óriások aránya mostanság kicsit megszaladt, bár normálban felfelé haladva ezek vannak: törpe, gnóm, elf. |
nekem fel-elfen es elohalottan kivul van minden :)
normalban viszont csak orias+elf+gnom+torpe orikkal jatszom/jatszottam eddig...a tobbi kiprobalasra vár még :) |
kellett nekem éjjel szavazni:(
kihagytam a gnómot:( na jóéjt-- |
:D
jó sokan szavaztak eddig. hát nekem rövid pályafutásom alatt csal félelfem meg emberem nem volt asszem. igaz minig gyors csopiban jóátszottam +a 2B |
wuhaha... tudtam hogy az óriás fog vezetni :D
|
Furcsa, hogy Nevernek nincsen ember es elohalott orija :D :D
|
szoros a harc a 3. helyért, de úgy néz ki h az elf nyer :)
|
Igazából ez arra lenne jó ha teszem azt Ati berakna vmi statisztikát a teljes hódban összeszámolt fajokról, így össze lehetne hasonlítani az ezen a forumon irogatók megoszlását a teljessel.
|
Ati, ilyen jellegu statisztikat nem lehet kerni? :)
Mondjuk a statisztika topicba :D |
Érdekes, hogy Ati vagy 3 hónapja valamelyik élőhalottas fórumba valami egészen magas élőhalott-arányt írt a játék egészét nézve. Itt meg 3 szavazat árválkodik a zombinál. Na jó, tudom, hogy ez nem egyb reprezentatív felmérés, de mégis fura.
Lehet hogy azért van, mert élőhalottal főleg a kezdők játszanak (első ránézésre jónak tűnik, aztán megismerik a hátrányait), és a kezdők még nem jönnek ide, a külső fórumra szavazgatni? |
All times are GMT +1. The time now is 23:50. |