![]() |
Szeretetteljes és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
Azoknak pedig külön, akik valamilyen okból egyedül, magányosan töltik el az ünnepeket. Nekik küldöm a következő verset. A karácsonyi ajtó H. M. R. Emlékszem, rég volt. A bezárt ajtót hosszú estéken remegve lestem. Vártam nyílását azon a sok-sok felejthetetlen szép, gyermekkori karácsonyesten. Kipirult arccal, dobogó szívvel, úgy vártam, mikor fordul a zárja, mikor tárul fel, mikor ragyog fel a titkok fája. Ó, hogy csábított minden kis ága! Rég volt ... azóta évek repültek, és messzirôl int már az öregség, s azt veszem észre, felnôtt, vén gyerek, -- ez már nem emlék, -- a karácsonyi ajtót lesem még! Ó, de már többet tudok azóta! Gazdagabb titkok hívnak és várnak! Ragyogóbb minden karácsonyfánál, mit a szem nem láthat országában a dicsô Királynak! Tudom, az ajtó egyszer kitárul. S jöhetnek gondok vagy szenvedések, ez ad most nékem derűt, nyugalmat, hogy ott az élet az ajtó mögött ... s már küszöbén élek! |
[quote=Alexa;58869]Szeretetteljes és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
Azoknak pedig külön, akik valamilyen okból egyedül, magányosan töltik el az ünnepeket. Nekik küldöm a következő verset.[quote] Csatlakozom páromhoz, szivem királynőjéhez, Jázmin Boglárka lányom anyukájához ebben a jókivánságban. Mindenkinek boldog karácsonyt. |
Quote:
ahhoz nekem is lesz egy két szavam :mad: |
Látom azért tetszett a topic:D Ennek örülök:) Bár igaz kicsit szét lett offolva,de nem baj karácsony van...lesz:D
Na mégegyszer mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok! |
Quote:
Ezt muszály volt még1szer beidéznem:) Nagyon szép:o :o Boldog Karácsonyt:) ;) |
Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek...
|
Boldog,meghitt pillanatokkal teli ünnepeket kívánok mindenkinek:)
|
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!:)
|
Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen Boldog a Karácsony!
http://www.my-smileys.de/smileys3/Christmas204.gif |
MSN-en ez sajna nem fért ki így itt kívánnék vele Kellelmes Karácsonyt és kissé előre szaladva Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek:)
"Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod,s utána Boldog Új Éved!" |
All times are GMT +1. The time now is 14:17. |