Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Vampire-The Masquerade (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=122)

Láma 05-29-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by Chris
Láma, te is szoktál Vampire-t játszani? :) ;)

Negative. Csak olvastam a klánregényeket, meg 1-2 könyvet még wod ból, és furcsálltam, hogy ezek nem voltak ismerősek, bár a salubrinak annak kellett volna lennie, mert az volt a vörös halál karneváljában:)

Chris 05-30-2006 11:10

Én még nem olvastam klánregényeket :( De ami késik, nem múlik :)
Aúú olvasta a Vörös halál karneválját, én csak az ő elbeszéléseiből ismerem a történetet (úgy-ahogy)...

Láma 05-30-2006 12:10

Quote:

Én még nem olvastam klánregényeket :( De ami késik, nem múlik :)
Aúú olvasta a Vörös halál karneválját, én csak az õ elbeszéléseibõl ismerem a történetet (úgy-ahogy)...

nagyon jó könyv:) csak az írónak jó szokása a legdurvább karakterekkel történetet vezetni, és ez után a regény után a klánregény valahogy kisstílünek tünt:)

Chris 05-30-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by Láma
...ez után a regény után a klánregény valahogy kisstílünek tünt:)

Akkor kezdjem a klánregényekkel? :D

Láma 05-30-2006 13:59

Quote:

Akkor kezdjem a klánregényekkel? :D

Végülis mind1, csak kicsit furcsa váltás volt nekem a 4. genercáiós vámpirok után a 6-7-8-9 esek akciózása:D Minden téren:P De tényleg nagyon jó könyv, én azt olvastam először wod könyvek közül. A szerepjátékokhoz nem sokat konyítok, de ezek a könyvek elég jók:) Amúgy ajánlom még a Horizont-háborúk trilogiát is, ugyan az az író írta, tehát ott is eléggé "pro" szereplők vannak, csak ott a mágusok, vagy mittomén hogy hivják őket a főszereplők:) Sajnos vérfarkasos még nem akadt a kezem ügyébe, pedig arra is kiváncsi lennék:)

Chris 05-30-2006 14:09

Az újkori vagy a középkori klánregényeket olvastad? Esetleg mind a két sorozatot? Ha mind a kettőt, melyik tetszett jobban?

Láma 05-30-2006 14:23

Az új-korit, a középkori még nincs meg végig a barátomnak, akitől elkérem ezeket:) De azt is el fogom olvasni, csak most erre van a legkevesebb időm:) Amúgy az új kori furcsa volt, olyan se füle se farka a történet, és kicsit sok az a 13 könyv, hogy ne kapj egy értelmes befejezést:) Bár lehet sokan vitába szállnak ezzel, de sztem nem oldották meg túl jól, bár nyilván nyitva kellett hagyni a végét az univerzum , meg a folytatások miatt, csak olyan hiányérzetem volt, nem tudom jobban megfogalmazni.

aúú 05-30-2006 15:31

Quote:

Originally Posted by Láma
Az új-korit, a középkori még nincs meg végig a barátomnak, akitől elkérem ezeket:) De azt is el fogom olvasni, csak most erre van a legkevesebb időm:) Amúgy az új kori furcsa volt, olyan se füle se farka a történet, és kicsit sok az a 13 könyv, hogy ne kapj egy értelmes befejezést:) Bár lehet sokan vitába szállnak ezzel, de sztem nem oldották meg túl jól, bár nyilván nyitva kellett hagyni a végét az univerzum , meg a folytatások miatt, csak olyan hiányérzetem volt, nem tudom jobban megfogalmazni.

Bár nem volt türelmem mindegyiket elolvasni a klánregények közül, de a nagyrészéről elmondhatom, hogy nem sikerültek valami túl jól... szóval azokat max bevezetőnek ajánlom bárkinek is, de azok alapján nehogy megpróbálja megítélni a wod világát...
A Vöröshalál Karneválja tényleg nem rossz könyv, bár annak is voltak furcsa részei, de azért összességében nem volt rossz...:)
Szerintem egyébként generációtól függetlenül meglehetett volna azokat a történeteket írni, bár kétségetelenül sok nagyon dúrva 4-5-6. generációs volt benne ahhoz képest, hogy azért ők nem teremnek minden sarkon (és az egyik legdúrvább ráadásul csak egy rövid időre jelenik meg mint ítélő bíra), de a pálmát mégsem a vámpírok vitték benne, hanem a fiatal MAGE aki a véletleneket tudta befolyásolni...:D Na az egy eszetlen súlyos poén volt az írótól! :D

aúú 05-30-2006 15:33

Olvasta valaki egyébként a Gehenna-ról szóló kiegészítőt? Vannak benne érdekes ötletek....

Láma 05-30-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by aúú
Bár nem volt türelmem mindegyiket elolvasni a klánregények közül, de a nagyrészérõl elmondhatom, hogy nem sikerültek valami túl jól... szóval azokat max bevezetõnek ajánlom bárkinek is, de azok alapján nehogy megpróbálja megítélni a wod világát...
A Vöröshalál Karneválja tényleg nem rossz könyv, bár annak is voltak furcsa részei, de azért összességében nem volt rossz...:)
Szerintem egyébként generációtól függetlenül meglehetett volna azokat a történeteket írni, bár kétségetelenül sok nagyon dúrva 4-5-6. generációs volt benne ahhoz képest, hogy azért õk nem teremnek minden sarkon (és az egyik legdúrvább ráadásul csak egy rövid idõre jelenik meg mint ítélõ bíra), de a pálmát mégsem a vámpírok vitték benne, hanem a fiatal MAGE aki a véletleneket tudta befolyásolni...:D Na az egy eszetlen súlyos poén volt az írótól! :D

Véletlenül nem volt oxigén a szobának abban a felében:DDDDDD Tényleg vicces volt:)

Én biztos nem olvastam, de mi a címe?

All times are GMT +1. The time now is 18:43.